*Nettavisen* Sport.

Sanchez, Sanchez, Sanchez!

HAT TRICK: Alexis Sanchez scoret tre mål mot Leicester. Foto: Geoff Caddick (Afp / NTB scanpix)

Arsenal-stjernen med hat trick.

26.09.15 19:17

LEICESTER - ARSENAL 2-5:

Chileneren Alexis Sanchez var en av Premier Leagues aller beste spiller sist sesong. Han banket inn hele 16 mål for Arsenal.

Denne sesongen har imidlertid 26-åringen sett noe tyngre ut i steget, noe som ikke er så rart, siden han spilte Copa America i sommer, en turnering Chile til slutt vant. Det har med andre ord blitt lite ferie på lynvingen.

- Ikke vant til det
Arsenal-manager Arsène Wenger innrømmet nylig at han nok burde ha gitt stjernespilleren litt mindre spilletid innledningsvis i den inneværende Premier League-sesongen, men i lørdagens kamp mot høytflyvende Leicester, var nok manageren gald han brukte Sanchez.

Chileneren scoret nemlig sine tre første mål for sesongen og var svært delaktig i at londonlaget fikk med seg alle poengene hjem.

- Vi skapte mange sjanser og jeg følte selvtilliten i laget vokste underveis i kampen. Vi var alltid farlige, sier manager Arsene Wenger ifølge BBC.

- Vi kom tilbake og snudde kampen til 2-1. jeg følte vi hadde full kontroll etter det. Vi dominerte kampen. Alexis har ventet på en scoring og er ikke vant til en slik måltørke. Det var viktig for ham med målene, sier han.

Vardy scoret
I tillegg til Sanchez' hat trick fant også Theo Walcottog Olivier Giroud nettmaskene i det som til slutt ble en overbevisende 5-2-seier.

Det var likevel Leicester som åpnet best. 13 minutter var spilt da Jamie Vardy dro seg inn fra venstre og plasserte ballen i hjørnet bak Petr Cech.

Fem minutter senere slo imidlertid Arsenal tilbake ved Walcott. Med Robert Huth i ryggen satte han ballen langs bakken, via stolpen og i mål.

I det 33. minutt var Arsenal i ledelsen. Gjestene kontret og ballen endte til slutt opp hos Sanchez. Han pirket ballen over streken.

Hat trick
58 minutter var spilt da mål nummer to kom for Sanchez. Et flott angrep ble avsluttet med at Mesüt Özil chippet gjennom til Sanchez og han stusset ballen i mål bak Leicester-keeper Kasper Schmeichel.

Hat tricket var et faktum ti minutter før slutt. Sanchez fikk ballen av Nacho Monreal, klemte til fra distanse og så ballen snike seg inn.

Dermed hjalp det lite Jamie Vardy satte inn sitt andre på tampen. Arsenal svarte istedet med å sett inn sitt femte mål for kvelden like etter.

Det var signert Olivier Giroud.

Dette betyr at Arsenal nå står med 13 poeng i Premier League, mens Leicester blir stående med sine 11 poeng fra syv kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.