RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandefjord ønsker VIF-spiss

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX.
Sist oppdatert:
- Bengt Sæternes er en interessant spiller, bekrefter Tippeliga-klubben.

Bengt Sæternes har rukket å score seks mål for Vålerenga denne sesongen, til tross for begrenset spilletid for Oslo-laget. Etter søndagens hjemmekamp mot Tromsø er Vålerenga-karrieren over. 35-åringen er ønsket av flere, men etter hva Nettavisen forstår, ikke av Vålerenga.

Dermed kan nesa fort bli vendt sørover, hvor Tippeliga-jumbo Sandefjord står med åpne armer. Etter hva Nettavisen har grunn til å tro, skal VIF-spissen først være tiltenkt en rolle som spiller, for så å gå inn i trenerteamet.

Vil ha erfarne spillere
Sandefjord bekrefter også at Sæternes er en spiller man kunne tenkt seg på Komplett.no Arena.

- Vi ønsker oss flere etablerte spillere, da laget vårt i dag er for ungt.

- I forhold til de spillerne som er i Norge, er han en av de som er interessante, sier sportslig leder, Arne Dokken, til Nettavisen.

Dokken understreker samtidig at vestfoldingene har vært i kontakt med «flere spillere», og at ingen avtale er inngått med Vålerenga-spissen.

Bereist herremann
Bengt Sæternes har tidligere bekreftet overfor Nettavisen at flere klubber har vært i kontakt med ham, men at han også kan komme til å legge opp når sesongen er over. Sæternes har 22 mål på sine 78 kamper for Oslo-laget (derav 30 kamper som innbytter). Sæternes har også spilt for OB, Brann, Club Brugge, Bodø/Glimt, Odd, Viking og Egersund, og står med syv landskamper for Norge.

Sandefjord var det første laget fra årets Tippeliga som ble klar for nedrykk, og må dermed spille Adeccoliga-fotball kommende sesong.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere