Gå til sidens hovedinnhold

Sandnes-kaptein raser mot dommeren

- Jeg er kaptein og bør få lov til å ha en dialog med ham.

STRØMSGODSET - SANDNES ULF 2-1:

Kampen mellom serieleder Strømsgodset og nyopprykkede Sandnes Ulf utviklet seg til et aldri så lite fotballdrama på Marienlyst mandag kveld.

Drammenserne dro til slutt i land seieren med ni mann etter at Kim André Madsen og Razak Nuhu ble utvist i andreomgang.

- Gidder ikke snakke med meg
Sandnes Ulfs kaptein Aksel Berget Skjølsvik havnet også i dommer Trygve Kjenslis bok. Den tidligere Molde-spilleren var svært misfornøyd etter at han fikk gult kort for munnbruk. Kortet betyr at han må stå over lokaloppgjøret mot Viking om to uker.

- Jeg spør dommeren hva han dømmer for og da snur han seg og gir meg gult kort. Jeg er kaptein og bør få lov å ha en dialog med dommeren. Han bør heller si til meg at jeg skal roe ned og gi meg en advarsel, sier Berget Skjølsvik til Nettavisen.

Søndag havnet Svein Erik Edvardsen i fokus da han ga Fredrikstads Ole Jørgen Halvorsen hans andre gule kort for dagen etter kampslutt i Aalesund. Berget Skjølsvik mener likevel ikke at dommerne i Tippeligaen er for arrogante.

- De fleste dommerne i Tippeligaen har jeg god kontakt med, og mange er lett å snakke med. Jeg prøver å si til dommeren at når jeg er kaptein for et lag i Tippeligaen, er det greit at vi kan snakke sammen.

- Det blir vanskelig når han ikke gidder å snakke til meg i det hele tatt.

- Fortjente bedre
Sandes Ulf-spilleren mener det ikke hadde vært noe å si på om laget hans hadde fått med seg poeng fra bortemøtet med serielederen.

- Jeg synes vi hadde fortjent mer. Vi gjør en bra førsteomgang og en grei andreomgang. Vi har nok sjanser til å score flere mål, sier midtbaneterrieren.

Nå er han forberedt på at resten av sesongen blir en kamp for å overleve i Tippeligaen.

- Det har vi vært forberedt på i hele år. Vi må få skikk på hjemmestatistikken vår og fortsette å plukke poeng på bortebane, sier Skjølsvik.

PS: Dommer Trygve Kjensli svarte ikke på Nettavisens henvendelser mandag kveld.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett