RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandnes Ulf henter tippeligaspiller


VEST: Solomon Owello flytter seg fra sør til vest.
VEST: Solomon Owello flytter seg fra sør til vest. Foto: Mats Torbergsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Solomon Owello er klar for vestlendingene.

Solomon Owello går fra Start til Sandnes Ulf. Nigerianeren forlater Kristiansand etter sju år i klubben.

26-åringen skal styrke Sandnes Ulf i opprykksjakten og erstatter franske Malaury Martin som gikk til Lillestrøm. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

- Start har terminert kontrakten med Solomon og ønsker ham lykke til videre. Han har vært hos oss over lang tid og vært svært viktig for laget. Vi kommer til å savne ham som spiller og som menneske. Nå håper både vi og han at et miljøskifte vil være positivt for den videre fotballkarrieren, skriver Start på sitt nettsted.

Trolig dreier det seg om en kontrakt ut sesongen i Sandnes Ulf. Owello spilte 193 seriekamper for Start i de sju sesongene på Sørlandet.

Sandnes Ulf sikret seg også den islandske spissen Olafur Karl Finsen. Han kommer på lån fra islandske Stjarnan, men opsjon om kjøp, melder Sandnes Ulf på sin hjemmeside.

Samtidig ble det klart at Mads Stokkelien vender hjem til Start på overgangsvinduets siste dag. Klubben har også hentet Jørgen Hammer fra Stabæk tirsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere