RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandnes Ulf vurderer Nordlie

Oslo 20120319. Fotballtrener Tom Nordli fra Kongsvinger under fotball Kick off 2012 på Ullevaal Stadion mandag. Foto: Lise Åserud / Scanpix
Oslo 20120319. Fotballtrener Tom Nordli fra Kongsvinger under fotball Kick off 2012 på Ullevaal Stadion mandag. Foto: Lise Åserud / Scanpix Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Tom Nordlie er en type som skaper engasjement.

Sandnes Ulf bekrefter at Tom Nordlie er en aktuell kandidat til å ta over etter sparkede Asle Andersen, skriver Stavanger Aftenblad.

Klubben meldte at Andersen var ferdig i klubben onsdag. Laget ligger sist i eliteserien.

Aftenbladet skriver at klubben har vært i kontakt med sponsorer med tanke på støtte til å hente en ny hovedtrener. Daglig leder Tom Runde Espedal sier Nordlie er en trener de vurderer.

- Tom Nordlie er en type som skaper engasjement, og er en kandidat på linje med flere andre. Jeg har god kontroll på hvilke trenere som er ledige på markedet, sier han til avisen.

Espedal legger til at de ikke har vært i kontakt med Nordlie.

Nordlie reddet nabo Viking fra nedrykk i 2006. Han har ikke jobbet som trener siden han var i Kongsvinger i 2012. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere