Gå til sidens hovedinnhold

Santini forbannet på fersk dommer

Tottenham-manager Jacques Santini var rasende på dommer Peter Walton, som han mente besøkte Manchester Uniteds garderobe i pausen og slo av en spøk.

TOTTENHAM - MANCHESTER UNITED 0-1: Santini ville knapt snakke om noen andre en dommeren etter kampen.

- Jeg sto sammen med noen spillere og min assistent da vi så dommeren sto og smilte og lo sammen med Manchester Uniteds spillere og ledere. Jeg vet ikke hva som ble sagt, men han kom ikke til vår garderobe og det så ikke bra ut til å være i pausen av kampen, sa Santini til Sky Sports.

Nykommer

Walton dømmer sin første sesong i Premier League, men ble satt opp på kampen på White Hart Lane sent denne uka etter at Graham Poll, kampens opprinnelige dommer, ble bedt om å dømme en annen kamp.

- Jeg synes det er merkelig at fotballforbundet setter opp en fersk dommer i en slik kamp. Jeg synes han foretok svært mange rare avblåsninger. I det hele tatt er det merkelig å bytte dommer bare to-tre dager før en kamp, sa Santini.

Edman syndebukk

I kampen var det en av Waltons avblåsninger som til slutt avgjorde kampen. Men straffesparket United ble tildelt virket helt riktig og Santini protesterte heller ikke høylydt.

Svensken Erik Edman holdt John O'Shea på bakerste stolpe, og straffen satt superspissen Ruud van Nistelrooy sikkert bak Paul Robinson i Tottenham-buret. - Erik sa at begge spillerne holdt hverandre. Det var vanskelig for meg å se om det var riktig å blåse straffe, jeg satt for langt unna til å se det, sa Santini.

United-manager Alex Ferguson var strålende fornøyd med tre poeng:

- Tottenham er vanskelige å spille mot, særlig på denne banen. Mange lag kommer hit og må forsvare seg, sa Ferguson.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley