MALMÖ - SARPSBORG 08 1-1:

Sarpsborg 08 sikret seg ett poeng da Geir Bakke og hans menn spilte 1-1 borte mot Malmö i Europa League torsdag.

Patrick Mortensen sendte gjestene fra Østfold i ledelsen i andre omgang, før Marcus Antonsson utlignet for Malmö like etterpå.

Bakke: - Litt bittert

Etter fire runder ligger Sarpsborg dermed på andreplass i Gruppe I, og har fremdeles gode muligheter til et sensasjonelt avansement.

- Det ble et slikt kampbilde som vi hadde regnet med. Malmö hadde ballen mest, og vi håpet å dekke rom sentralt og på siden. Vi måtte regne med trafikk i egen sekstenmeter, og det ble det. Hadde vi vært litt mer presise, hadde vi vunnet den kampen i dag, sa Geir Bakke på pressekonferansen etter kampen.

- Det er litt synd at vi slipper den trepoengeren. Det er litt bittert å tenke på nå, men alt i alt er det sikkert et fair resultat, sa Bakke.

Gode Sarpsborg-sjanser

Etter Malmö-trykk i åpningsminuttet, var det Sarpsborg 08 som spilte seg til kampens første målsjanse etter fire minutter. Rashad Muhammed slo tunnel på en Malmö-spiller ute på venstresiden, dro seg innover og avsluttet et godt stykke utenfor mål.

Like etterpå kom Sarpsborg til en ny god sjanse etter innkast. Ballen havnet til slutt hos Patrick Mortensen, som fikk avsluttet, men skuddet ble reddet av Johan Dahlin, som var raskt nede i hjørnet.

Vertene styrte det meste av spillet før pause, men slet tungt med å komme til gode målsjanser.

Nærmest var Marcus Antonsson, som stakk i bakgrom og fikk ballen fra Søren Rieks. Antonsson avsluttet fra skrått hold, men Vasyutin parerte.

To kjappe

Få minutter etter pause var Rashad Muhammed farlig frampå igjen for gjestene fra Sarpsborg. 25-åringen avanserte med ballen fra midt på Malmös banehalvdel og avsluttet i stolpen fra skrått hold - i stolpen.

Etter 63 minutter løsnet det for gjestene. Ole Jørgen Halvorsen pisket ballen inn fra høyre, og Patrick Mortensen stupheadet inn 0-1.

Sarpsborg var imidlertid ikke lenge i himmelen.

Et innlegg fra Eric Larsson fant Markus Rosenberg, som headet ballen rett i Jonas Tamm. Ballen ble liggende fri for Antonsson, som pirket inn utligningen.

I den andre kampen i Gruppe I spilte Genk og Besiktas uavgjort 1-1. Ricardo Quaresma ga tyrkerne ledelsen, før Sander Berge utlignet like før slutt.