RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satser stort på Tippeligaen

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
TV 2 Nettavisen følger Tippeligaen tettere enn noen andre denne sesongen. Et nytt livesystem og direktesende kamper på web-TV er noe av det vi byr på. Les alt om vår storsatsing her.

TV 2 Nettavisen vil som vanlig være tilstede på alle arenaene hver runde for å gi deg referater, kommentarer, spillerbørs og kampfakta gjennom hele sesongen.

I tillegg gir vi deg siste nytt om lagene før hver runde. Siste nytt om skadesituasjonen før første runde finner du her, og vårt tabelltips finner du her.

Under første serierunde lanserer vi også vårt nye livesystem, som er kraftig forbedret i forhold til vårt tidligere livesystem. Livesystemet lanseres mandag 2. påskedag. Du kan ta en titt på det her!

Statistikk
Er du statistikkfrik? Vi har timesvis med god underholdning for deg. Sjekk for eksempel hvor mange mål Seyi Olofinjana scoret i fjor eller hvem som er kaptein på Fredrikstad på våre statistikksider.

Har du hørt ekspertene si at Robert Koren blir en av profilene i årets Tippeliga? Eller lurer du på hvor mange mål Harald Martin Brattbakk egentlig har scoret i Tippeligaen?

Alt dette, og enormt mye annet, kan du finne svar på hos TV 2 Nettavisen.

Vi har også mye statistikk å by på fra andre ligaer. Visste du for eksempel at Djibril Cisse er toppscorer i Frankrike eller at han debuterte på det franske landslaget mot Belgia 18. mai 2002?

Vi følger også norsk 1. divisjon og en rekke andre serier rundt omkring i verden mål for mål hver eneste runde.

Se kamper direkte på Web-TV
Mange av kampene sendes også direkte på web-TV. I den første serierundene sender vi fem av kampene på web-TV her hos oss. Rosenborg - Brann er én av disse fem.

Vi har nå lansert et halvårskort som gir tilgang til Fotball Hele Tiden gjennom hele Tippeliga-sesongen. Prisen på halvårskortet er kr. 650,-. Dette gir deg også tilgang til alt vi sender av fotball i den perioden, blant annet Primera Division og Norges landskamper.

Rett og slett et knalltilbud! De andre kjøpsalternativene er månedskort (kr. 200,-) og kampbillett til én enkelt kamp (kr. 50,-).

En flunkende ny kredittkortløsning er også på plass - man kan nå enkelt betale direkte til web-TV med Visa eller MasterCard.

Tippeligaen kan du også følge på TV 2. Mandag andre påskedag sender TV 2 FotballXtra fra klokken 18.00 til 18.30, og fra 19.00 til 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere