RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte Houllier på plass

Sist oppdatert:
Celtic-manager Martin O'Neill var misfornøyd med Gerard Houlliers kritikk av ham i engelsk presse, og ringte selv Liverpool-manageren for å sette ham på plass.

Martin O'Neill har i lang tid blitt koblet til jobben som manager i Liverpool. Gerard Houllier sitter i stillingen, og har gjort det i fem år, men merker stadig sterkere press fra misfornøyde Liverpool-fans.

Pressens mann
Og ryktene om Martin O'Neill har tydeligvis irritert franskmannen, som nylig uttalte at han var skuffet over at O'Neill ikke avkreftet ryktene. Det fikk O'Neill til å reagere - og plukke opp telefonrøret.

- Jeg ringte ikke for å beklage meg - jeg har ingenting å unnskylde. Jeg fortalte Gerard at jeg mislikte kommentarene hans, sier Martin O'Neill til BBC.

Houllier skal ha uttalt at "Martin må ha gode venner i pressen".

- Det motsatte er tilfellet. Jeg har gjentatte ganger benektet at Liverpool har tatt direkte eller indirekte kontakt med meg, og at de aldri har gjort det under Gerards tid, forklarer Celtic-manageren.

"Ganske vennskapelig"
O'Neill fortalte også Houllier at ingen han ikke har noen agenter som jobber for seg.

- Vi snakket ganske vennskapelig, men jeg måtte forsikre meg om at han fikk høre fra meg at det ikke har vært noen førstehånds, annenhånds eller femtendehånds kontakt mellom meg og Liverpool-styret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere