*Nettavisen* Sport.

Schalke temmet Drogba

Men Galatasaray har Champions Leagues toppscorer ...

21.02.13 09:45

HTML EMBED

GALATASARAY-SCHALKE 04 1-1:

Med både Didier Drogba og Wesley Sneijder på plass i startoppstillingen, var de tyrkiske vertene levnet gode muligheter hjemme mot et Schalke-lag som har slitt stort i hjemlig serie etter nyttår.

Verken ivorianeren eller nederlenderen evnet derimot å sette ordentlig preg på kampen, og måtte ta til takke med et noe skuffende uavgjortresultat på hjemmebane.

Selv om gjestene fra Gelsenkirchen kunne fått en drømmeåpning på oppgjøret på kampens første sjanse, var det Galatasaray som hørte nettsus først.

Det var ikke Drogba eller Sneijder, men måljeger Burak Yilmaz som sto for scoringen. Hans syvende på sju kamper i Champions League denne sesongen. Med det er han toppscorer i turneringen.

Schalke spilte seg til store muligheter like etter, og det var nærmest et under at tyskerne ikke fikk mål på en av to store sjanser midtveis i omgangen.

I mellom de to store Schalke-mulighetene, skulle også hjemmelaget få en kjempemulighet til å doble ledelsen, men Hamit Altintop smalt ballen i tverrliggeren etter at Didier Drogba hadde tvunget keeper Timo Hildebrand til å gi en retur.

Rett før pause fikk Schalke sitt viktige bortemål gjennom Jermaine Jones etter en fantastisk kontring av Bundesliga-laget.

Etter pause gikk det roligere for seg i Istanbul, men begge lag hadde sine muligheter til å stikke av med seieren.

Flere mål ble det likevel ikke, og Didier Drogba og Galatasaray får dermed en tøff jobb med å ta seg videre til kvartfinalen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '78AED69A3DBF44D6A337E0CB1034865B', 'to764b5qtkd21ds8szq0awtmv', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-to764b5qtkd21ds8szq0awtmv', 'eplayer14');

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.