RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schjelderup har signert for gamleklubben Vålerenga


TIL VÅLERENGA: Ingrid Schjelderup.
TIL VÅLERENGA: Ingrid Schjelderup. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ingrid Schjelderup bytter ut Italia og Fiorentina med Norge og Vålerenga. 30-åringen har signert en toårskontrakt med klubben hun også spilte for i 2013.

Vålerenga bekrefter overgangen på sitt nettsted onsdag.

Den norske landslagsspilleren kommer hjem etter et kortvarig opphold i italienske Fiorentina.

- Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Norge etter to år i utlandet. Vålerenga har noe stort og spennende på gang, og det ønsket jeg å være en del av. Jeg håper jeg kan bidra til at Vålerenga blir et topplag, sier Schjelderup.

Vålerenga fortsetter dermed opprustingen før kommende sesong. Landslagskollega Isabell Herlovsen har signert, i tillegg til den nederlandske landslagskapteinen Sherida Spitse. Marte Berget, Marie Dølvik Markussen og Guro Pettersen er også alle klare for Oslo-klubben.

- Det er virkelig et scoop for Vålerenga at Ingrid ønsket seg tilbake til Norge, og spesielt Vålerenga. Hun er en erfaren og veldig sterk spiller som har historikk i og et hjerte for klubben. Det vil gjøre henne til en viktig brikke på årets lag, sier trener Monica Knudsen.

Schjelderup har 20 A-landskamper for Norge og startet alle tre kamper under EM-skuffelsen forrige sommer. Midtbanespilleren spilte for Eskilstuna i svensk toppserie før hun sist høst reiste til Italia. Før dette spilte hun for Kolbotn, Vålerenga og Stabæk.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere