*Nettavisen* Sport.

Schneiderlin: - Jeg bytter klubb

VIL TIL NY KLUBB: Morgan Schneiderlin innrømmer at han vil bytte klubb. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)

Vil til toppklubb i England.

26.05.15 10:00

Morgan Schneiderlin har vært svært god for Southampton de siste sesongene og flere klubber har siklet etter midtbanemannen.

Nå tyder mye på at han bytter beite i sommer.

- Ny klubb
Spilleren bekrefter nemlig selv overfor den franske radiostasjonen RMC at han ønsker seg til en større klubb med nye utfordringer.

- Ja, jeg tror det er avgjort. Jeg utviklet meg mye den siste sesongen og vil gjerne bli i England. Det er en liga jeg liker, sier han til RMC.

. Men jeg vil til en klubb som spiller i Champions League, sier han.

Neste sesong er det Chelsea, Arsenal, Manchester United og Manchester City som skal forsvare de engelske fargene i den gjeveste europacupen.

- Samtaler
Schneiderlin har tidligere blitt koblet mye med Arsenal.

- Det er samtaler med en klubb, men ingenting er avgjort. Champions League er målet mitt. Jeg har to år igjen av kontrakten min og er en klubb villig til å betale nok, er det på tide for meg å dra, sier franskmannen.

- Hvor mye? Det vet jeg ikke. Men det blir ikke småpenger. Southampton er kjent som en flink klubb på markedet, så det blir nok en bra pris.

- En ære
Schneiderlin slet med en skade i sesonginnspurten og synes nå det er litt vemodig at han ikke skal ta på seg Southampton-drakten igjen.

- Jeg er snart frisk og jeg skal nyte ferien min. Jeg hadde håpet å få ta på meg Southampton-drakten én siste gang. Det er alltid en ære, så det er litt skuffende, sier mannen som kom til klubben da den lå i League One.

Southampton har solgt en rekke profiler de siste årene som Rickie Lambert, Luke Shaw, Adam Lallana, Callum Chambers og Dejan Lovren.

Klubben har også fått fram stjerner som Gareth Bale, Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain og solgt dem videre med god profitt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.