RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
OVER TOPPEN?: Paul Scholes stiller spørsmål om vi har sett det beste av Wayne Rooney som fotballspiller.
OVER TOPPEN?: Paul Scholes stiller spørsmål om vi har sett det beste av Wayne Rooney som fotballspiller. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Scholes: - Vet ikke om Hodgson har baller til å vrake Rooney

Sist oppdatert:
United-legenden mener Rooney kan være over toppen, og langer ut mot United-sjefen.

I Paul Scholes første blogginnlegg for bettingselskapet Paddy Power, sparer ikke Manchester United-legenden på kruttet.

I innlegget, som blant annet er en analyse av hvordan England skal få det beste ut av Wayne Rooney i VM, antyder Scholes at Rooney er over toppen. 

STERKE MENINGER: Paul Scholes har skrevet et kraftig blogginnlegg.

- Wayne spilte på Everton som 16-åring i 2003. Siden den gang har han spilt i EM i 2004, to VM og i Premier League og Champions League hvert år. Det er en sjanse for at han er slitt ut, skriver Scholes.

- Waynes toppform kan ha kommet mye tidligere enn det man tradisjonelt tenker om fotballspillere. 28- eller 29-årsalderen har vært den normale toppen, men for Wayne kan det ha vært da han scoret 27 ligamål da han var 26 år gammel, utdyper Scholes. 

Bør vrakes?
United-legenden skriver også at Wayne Rooney kan være en spiller som legger opp når han er 31 eller 32 år, men at det også er mulig at Rooney flyttes til sentral midtbane, noe som kan forlenge karrieren. 

Paul Scholes mener at England vil få det beste ut av Rooney hvis han blir fortalt at han skal forbli høyt i banen og ikke ta løpene tilbake.

Men Scholes antyder også at Rooney kanskje bør vrakes.

- Jeg sier ikke at Wayne skal droppes fra laget, men hvis formen ikke kommer dit den må være i oppkjøringen eller i den første VM-kampen, vil det bli interessant å se om England-ledelsen vil ha baller nok til å ta den avgjørelsen. 

Utfordrer Woodward
Paul Scholes var en del av trenerapparatet til Manchester United da Giggs fikk det midlertidige ansvaret for laget. Scholes tror ikke han vil fortsette som trener i United.

- Jeg har ikke snakket med Edward Woodward (klubbdirektør red. anm.). Jeg returnerte for Ryan Giggs de siste kampene, men jeg venter ikke å være på Old Trafford neste sesong, skriver Scholes. 

ED WOODWARD: Denne mannen har mye å bevise, ifølge Scholes.

Den tidligere midtbanemaestroen skriver at Uniteds spillere ikke presterte bra nok sist sesong og at David Moyes var «litt negativ» med lagene han stilte til start.

Det er imidlertid klubbdirektøren som får de verste skussmålene.

- Edward Woodward har fryktelig mye å bevise for å vise at han er god nok i jobben han har. Han må hente inn spillere som den nye manageren vil ha. Det er åpenbart at han ikke klarte å gjøre det sist sesong. Klarer han ikke det, vil vi ikke være i nærheten av toppen, skriver Scholes. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere