RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Scholes herjet mot Celtic

Sist oppdatert:
Sju måneder etter hans forrige mål, satte Paul Scholes inn to da Manchester United lekte seg med Celtic onsdag kveld.

United stilte uten de fleste av stjernene sine, men overkjørte likevel Celtic uten nevneverdige problemer. Jonathan Evans ga United 1-0 med en volley allerede etter åtte minutter. Scholes satte inn de to siste i en kamp engelskmennene kontrollerte fra start til mål.

Scholes virker dermed å være tilbake i slag etter å ha fått ødelagt den siste halvdelen av forrige sesong med en øyeskade.

Resultatet var en opptur for det som minnet om et reservelag for Uniteds del, men skapte hodebry for Celtic-manager Gordon Strachan. Det er bare tre dager til seriestart i Skottland, og Celtic har kun vunnet én av sju treningskamper.

- Deres reserver er mye bedre enn våre reserver, oppsummerte Strachan trist.

Han hadde ventet seg mer.

Det eneste Celtic-fansen kunne kose seg over var at Uniteds Liam Miller, tidligere Celtic-spiller, misset da han kom alene med keeper i sluttminuttet.

Her er alle resultater og kamper for Premier League denne sommeren.

United stilte med følgende lag:
Foster; Bardsley (Simpson, 70), Brown (McShane, 75), J. Evans, Evra; Eagles (Miller, 54), Fletcher (Gibson, 70), Scholes, Martin; Rossi, Richardson (D Jones, 78).

Siste nytt fra engelsk fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere