RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schwarzer på vei vekk fra Boro

Foto: SCANPIX/EPA/DAVE HUNT
Middlesbrough har overraskende nok akseptert målvakt Mark Schwarzers forspørsel om å bli satt på overgangslisten.

- Vi er selvsagt skuffet over Schwarzers beslutning, men vi respekterer hans følelser, sier Middlesbrough-manager Steve McLaren til Sky Sports.

Australieren er den spilleren som har vært lengst i klubben. Han kom til Middlesbrough fra Bradford i 1997.

- I klubbens interesse har vi sagt ja til hans forespørsel, og vil lytte til alle bud som måtte komme, sier McLaren.

Ifølge den velkjente tv-kanalen sier rapporter at målvakten, som tidligere var aktuell for både Manchester United og Arsenal, er svært nær en overgang vekk fra The Riverside Stadium.

Den australske landslagsspilleren har vært en populær mann blant fansen i Middlesbrough, blant annet ved å hjelpe klubben til deres første trofé noensinne i 2004. Spillerens agent, Barry Silkman, bekrefter at Schwarzers dager på The Riverside Stadium ser ut til å være talte.

- Han vil ikke være i klubben lenger. Etter min mening er han blant de tre beste målvaktene i Premier League, og Middlesbrough er heldige som har fått beholde han såpass lenge, sier han.

Engelske medier spekulerer nå i om Boltons sisteskanse, Jussi Jaaskelainen, er mannen som vil erstatte Schwartzer i Middlesbrough-målet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere