*Nettavisen* Sport.

Scolari: - Dere kan dra til helvete

TEMPERAMENTSFULL: Luis Felipe Scolari raste mot journalistene som kritiserte ham. Foto: Vanderlei Almeida (Afp)

Luis Felipe Scolari fyrte seg opp på torsdagens pressekonferanse.

04.07.14 12:34

Det brasilianske landslaget bærer en hel nasjons forventninger på sine skuldre under VM på hjemmebane. Noen merker kanskje presset mer enn andre før fredagens kvartfinale mot Colombia.

Brasiliansk media mener spillerne ikke viser den roen de bør gjøre og at de har vist tegn på at de ikke takler presset. For mange tårer, rett og slett.

Klikk på bildet for å forstørre.

ROLIG: Thiago Silva bryr seg lite om de som mener de brasilianske spillerne viser for mye følelser. Foto: Vanderlei Almeida (Afp)

Sint Scolari
Kaptein Thiago Silva bryr seg imidlertid lite om kritikken og mener at han og lagkameratene er der de bør være mentalt.

- Jeg bryr meg ikke om hva folk sier. Jeg er et følsomt menneske, men jeg er sterk nok på banen, sa Paris Saint-Germain-stopperen på torsdagens pressekonferanse.

Like rolig var ikke trener Luis Felipe Scolari. 65-åringen har fått kritikk for å favorisere enkelte journalister og skal ha valgt seg ut seks-sju mediefolk, som han svarer på spørsmål fra. Da han ble kritisert for dette under pressekonferansen, smalt det hardt tilbake.

- Hvis dere ikke liker mine metoder, kan dere dra til helvete, smalt det fra Scolari.

- Ingen krig
Scolari fikk senere spørsmål om hvorfor han har uttalt at han kunne tenke seg å fjerne en av spillerne fra troppen.

- Det var ikke det jeg sa. Det jeg sa var at på dette tidspunktet i mesterskapet kunne jeg tenke meg å kalle inn en ny spiller, med ferdigheter som passer til kampene som kommer. Spør du alle trenerne, vil de svare det samme. Hvis det hadde vært mulig, måtte én spiller gått ut. Nå har vi 23 mann og sånn er det.

Etter at stemningen hadde roet seg noe, snakket Scolari om hva han tenker om helgens motstander, Colombia.

- Colombia er mer tekniske enn forrige motstander. Chile er mer organisert bak, har mye kraft og spiller med mye energi. Colombia er et bedre lag - et mye bedre lag.

Han gjorde det også klart at han ikke ser på Colombia som en rival for Brasil.

- Det er ikke noe krig mot Colombia. Våre kriger er mot Uruguay, Chile og Argentina. Våre kamper mot Colombia er vennlige, glade kamper. Når det ikke er noen krig, er våre spillere bedre, sa Scolari og inviterte dermed colombianerne til å skru opp temperaturen noen hakk før kvartfinalen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', '585E3A999116484B9E23E7CB4F7DA12D', '1kdeb1z7ptkia1agda9yvi3mi1', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-1kdeb1z7ptkia1agda9yvi3mi1', 'eplayer14', {age:1357725831000});


Kampen mellom Brasil og Colombia har avspark klokken 22.00 fredag kveld og kan følges i vårt livesenter.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.