Scolari takket nei

Foto: (foto: scanpix)

Luiz Felipe Scolari har overraskende takket nei til tilbudet om å bli Englands neste landslagssjef.

28.04.06 19:43

Den portugisiske landslagssjefen fortalte om beslutningen på en pressekonferanse i Tyskland. Det var på forhånd forventet at brasilianeren enten ville bekrefte eller avkrefte at han i det hele tatt hadde fått et tilbud.

Frykter mediekjøret
I stedet fortalte han de fremmøtte at han ikke hadde lyst på jobben, melder nyehtsbyrået AP.

Ifølge Scolari skal den voldsomme medieinteressen rundt ham de siste 24 timene ha fått ham til å ombestemme seg med hensyn til jobben. Etter at Det engelske fotballforbundets direktør Brian Barwick returnerte fra samtaler med Scolari i Portugal, har brasilianerens hus vært beleiret av journalister.

Scolari sier han ikke ønsker et slikt forstyrrende element i livet sitt, og at det var den avgjørende faktoren for at han takket nei.

- Jeg var én av flere kandidater, men blir ikke Englands neste trener, fortalte Scolari til pressen.

- I natt var det 20 reportere utenfor huset mitt. Jeg liker ikke et slikt press, og blir definitivt ikke landslagstrener i England.

Trolig engelsk
Sven Göran Eriksson trekker seg etter å ha ledet England i VM. Også det må store deler av engelsk media ta skylden for. Nå tyder det meste på at FA vil leite i hjemlandet for å finne erstatteren.

Middlesbroughs Steve McClaren var den største favoritten før sjokktilbudet til Scolari. Også Bolton-sjef Sam Allardyce, Charlton-manager Alan Curbisheley og tidligere Celtic-manager Martin O'Neill er blant favorittene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.