RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scorer mål på bestilling

Sist oppdatert:
Charlton kjøpte inn Darren Bent fra Ipswich for å score mål. Og 21-åringen scorer på bestilling.

CHARLTON - WIGAN 1-0: En fantastisk uke ble nettopp enda bedre for Darren Bent. Forrige helg scoret han to mål da Charlton vant 3-1 over Sunderland. Dagen etter ble han kalt inn på det engelske landslaget for første gang. Og lørdag scoret han igjen - og nok en gang ble det avgjørende for Charlton.

- Darren hadde litt av en uke. Det kommer ikke til å skje hver uke, så han får nyte det mens det varer, sier manager Alan Curbishley til Sporting Life.

Han forteller også at han gjerne skulle hatt Bent i klubben allerede i fjor.

- Darren er veldig jordnær, og setter pris på at vi har gitt ham en sjanse. Vi er veldig fornøyd med han. Nå fikk han sjansen for England, og det ser jeg ingenting galt i, det er naturlig å ta steget fra U21-landslaget. Så jeg var ikke skuffet over at han dro, men likevel glad for at han ikke spilte så mye fotball og derfor kom frisk tilbake.

Curbishleys uglamorøse londonlag har full pott etter to runder.

Wigan, som forrige helg var uheldige som ikke tok poeng mot Chelsea, ble rett og slett overkjørt av Alan Curbishleys mannskap. Darren Bent kunne scoret ett mål til, men avslutningen ble reddet av Wigan-keeper Mike Pollitt. Og veteranbacken Chris Powell traff stolpen med en heading i første omgang.

Thomas Myhre måtte for øvrig igjen se hele kampen fra innbytterbenken. Dansken Stephan Andersen stod godt i forrige serierunde, og fikk som ventet fornyet tillit. Nok en gang må den norske landslagskeeperen ta fram tålmodigheten og vente til sjansen byr seg. Null baklengsmål gir ikke Curbishley grunn til noe keeperbytte.

Wigan er ett av fire lag som står med null poeng så langt. Everton. Også Portsmouth og Sunderland har tapt sine to første kamper, mens Everton først spiller sin andre kamp for sesongen søndag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere