Scoret i United-debuten

Foto: Matthias Schrader (AP/Scanpix)

Sir Alex var skuffet, men en debutant fikk skryt.

30.07.09 08:08

BOCA JUNIORS - MANCHESTER UNITED 1-2: Cristiano Ronaldo og Carlos Tévez er borte. Dermed er Manchester United egentlig avhengige av at noen av nykommerne viser seg fram i årets sesong.

Og det ser de jammen ut til å gjøre også.

På forrige ukes Asia-turné nettet Michael Owen fire mål på fire kamper. I tillegg viste alle United spisser den målteften United trenger når Ronaldo har dratt.

Onsdag ettermiddag tok United en ny seier. Denne gangen mot argentinske Boca Juniors i Audi Cup. Og nok en gang var det mål å legge merke til.

Møter Bayern
Først satte brasilianske Anderson et frispark rett i krysset. Et herlig treff. Men også ganske så spesielt. Anderson hadde nemlig aldri tidligere scoret for United. Verken i trenings- eller tellende kamp.

United økte så til 2-0 da Antonio Valencia, hentet fra Wigan i sommer for drøyt 150 millioner kroner, scoret i debuten. Akkurat som Michael Owen gjorde det i Asia. Kantspilleren, som hadde en positiv kamp, dro seg fri og banket til fra 16 meter. Skuddet gikk rett på keeper, men lurte seg under og trillet inn i det tomme buret. En gedigen keepertabbe, men likevel - mål i debuten.

Boca Juniors reduserte én gang, men United holdt unna til seier. Nå møter de Bayern München i torsdagens finale. Bayern slo til slutt AC Milan 4-1 sin semifinale, etter to mål i sluttminuttene. Bastian Schweinsteiger, Saer Sene og to mål av 19-åringen Thomas Müller fikk hjemmefansen til å juble. Andrea Pirlo scoret italienernes trøstemål.

Skuffet Sir Alex
United-manager Alex Ferguson var imidlertid ikke særlig fornøyd med det han så i onsdagens kamp.

- Jeg synes vi var dårlige. Det var skuffende av laget, sier Sir Alex til Uniteds egen TV-kanal.

- Boca hadde et pasningsspill som vi ikke opplevde i Det fjerne østen. Ikke noe vondt om lagene der borte, men nå er vi tilbake i den virkelige verdenen, poengterer manageren, som samtidig skryter av debutant Valencia.

- Det var noe positivt også. Vi er veldig fornøyd med Antonios første kamp, fastslår Alex Ferguson.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.