RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scoret selvmål - klikket på «kompis»

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Keith Gillespie har hatt en særdeles dårlig uke.

Nord Irland-stjernene Keith Gillespie og George McCartney havnet i slagsmål på flyet hjem fra 2-1-tapet for Island i Reykjavik onsdag kveld.

Ifølge BBC fløy de to kamphanene i tottene på hverandre rett før flyet skulle ta av. Resten av laget måtte løpe til for å avverge det komplette kaos.

«En hendelse inntraff i dag (onsdag) mellom to spillere på det nord-irske landslaget. President Raymond Kennedy er informert», heter det i en pressemelding fra det irske fotballforbundet.

Slo seg vrang
Den gamle Manchester United-stjernen Gillespie ble den store syndebukken da han var uheldig og puttet ballen i eget nett på overtid i den viktige EM-kvalifiseringskampen på sagaøyen. Om uflaksen har noe med slagsmålet å gjøre, er imidlertid ukjent.

Situasjonen skal ha oppstått i kjølvannet av en verbal utskjellingsrunde de to imellom. Deretter skal flere slag ha falt.

Medlemmer av kabinpersonalet informerte landslagssjef Nigel Worthington om tumultene mens flyet fortsatt stod klart til å ta av. Landslaget returnerte likevel hjem som planlagt. Hendelsen kan imidlertid få etterspill.

Det irske fotballforbundet drøfter nå i hvilken grad de to kamphanene skal straffes.

Omstridt
Det er ikke første gang den nåværende Sheffield United-spilleren Gillespie havner i trøbbel. Vingen, som debuterte så langt tilbake som i 1994, skrev historie tidligere i år da han presterte å bli utvist kun tolv sekunder etter sitt innhopp i kampen mot Reading. Utvisningen er tidenes raskeste i engelsk fotball.

George McCartney, på sin side, havnet i unåde hos Nord-Irlands eksmanager Lawrie Sanchez, og er kun nylig gjenopptatt til troppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere