Scoret to på Jarstein - ble slaktet av treneren

TO SCORINGER: Til tross for at Bas Dost scoret begge målene som innbytter Mot Hertha, fikk Wolfsburg-spissen har kritikk av sin egen trener.

TO SCORINGER: Til tross for at Bas Dost scoret begge målene som innbytter Mot Hertha, fikk Wolfsburg-spissen har kritikk av sin egen trener. Foto: Odd Andersen (Afp / NTB scanpix)

- Jeg skal la han holde på alene i tre dager.

WOLFSBURG - HERTHA BERLIN 2-0:

Bas Dost scoret begge målene da Wolfsburg slo Hertha 2-0 lørdag, men det er usikkert om nederlenderen får spille mot Bayern München tirsdag.

For selv om Dost scorer mål, er trener Dieter Hecking lite imponert over 26-åringen om dagen. Angriperen fikk bare 20 minutter som innbytter lørdag.

- Jeg er glad for at han scoret to mål, men måten han har opptrådt på de siste dagene er ikke bra. Det er en form for egoisme vi ikke ønsker her, sier Hecking.

Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen for Hertha Berlin, mens Rune Almenning Jarstein kom inn til andre omgang. Den norske keeperen måtte altså kapitulere to ganger mot Dost, en av dem de nederlenderen fikk sjansen fra straffemerket.

Leketøy

Dost skal ha levert svakt på trening etter at han ble byttet ut ved pause i 1-0-seieren mot CSKA Moskva i Champions League tirsdag. Ifølge Hecking har Dost sutret i etterkant.

- Det er tvilsomt når du løper rundt på trening som om noen akkurat har tatt ifra deg favorittleketøyet. Han må gjøre noe med holdningen sin overfor lagkameratene umiddelbart, sier Hecking.

(artikkelen fortsetter under bildet)

KNALLHARD: Wolfsburg-trener Dieter Hecking er lite fornøyd med det Bas Dost har prestert i det siste. Foto: Odd Andersen (Afp / NTB scanpix)

- Jeg skal la han holde på alene i tre dager, akkurat slik han gjorde med laget. Så kan han se om det er bra eller ikke, om du bør eller skal kommunisere din irritasjon offentlig, fortsetter Wolfsburg-treneren.

Feil sted

Dost har scoret 32 mål på 67 kamper for Wolfsburg, men målene betyr ikke at spissen kan gjøre som han vil.

- Dersom han mener dette er den riktige måten å holde på, er Wolfsburg feil sted for ham, freser Hecking.

Dost, som denne sesongen har fått konkurranse i angrepet av Max Kruse, sier Wolfsburg ikke drar til München for å spille uavgjort.

- Fire mål på fem kamper er ikke ille, vil jeg si, er Dosts reaksjon på kritikken fra treneren.

Wolfsburg ligger på tredejplass med eelve poeng etter fem runder i Bundesliga. Hertha Berlin, som har både Per Ciljan(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.