RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarl Fr. Erichsen, SCANPIX.

Scoret tre, spiller ikke

Sist oppdatert:
Mohammed Fellah vurderer alternativene.

Mohammed Fellah (19) debuterte for Vålerenga med et brak som 17-åring, med scoring foran 13.000 tilskuere. Tenåringen ble spådd en stor fremtid i norsk fotball.

Slik har det ikke gått.

Tilbake med et brak
En rekke skader, deriblant et alvorlig benbrudd sommeren 2007, har begrenset mulighetene, men nå føler midtbanespilleren seg tilbake der han skal være. Mandag ble det tre scoringer for Vålerengas andrelag mot Pors, i seriepremieren for en uke siden ble det også nettkjenning.

Ikke rart unggutten er fornøyd.

- Formen er god, og det er deilig det her - spesielt når jeg har vært så lenge borte, sier Fellah til Nettavisen.

- Jeg fikk bevist at jeg holder nivået, nå er det kun kamptrening jeg trenger.

Krever svar
Likevel har han så langt ikke fått sjansen på Vålerengas A-lag, og han innrømmer at det har vært en bitter pille å svelge.

- Jeg begynner å bli utålmodig. Hvis jeg ikke får spille på førstelaget er jo dette den eneste måten å få vist meg frem – og det gjorde jeg på mandag.

- Jeg var jo med i på troppen nå sist (mot Brann), og hadde håpet å komme inn da Daniel Fredheim Holm måtte ut. Det fikk jeg ikke. Mener de jeg ikke er god nok, får de bare si det, sukker balltalentet.

Vurderer utleie
Selv innrømmer Fellah at han hadde en alvorsprat med manager Martin Andresen og trener Tor Ole Skullerud for en snau måned siden, uten at man kom så mye lenger med det.

- Det var et par klubber som var interessert i å leie meg, men de mente at jeg var så nære en plass at jeg burde bli i Vålerenga.

- Men nivået i andredivisjon holder ikke for meg. Vi skal ta oss en ny prat i mai, og får jeg ikke sjansen på A-laget, så er det kanskje bedre at jeg leies ut til et Adeccoliga-lag.

- Vet ikke hvor jeg er neste uke
Holmlia-gutten har ingen problemer med å se at de kan være en vanskelig situasjon for klubbens ledelse, men understreker at han også vil få fart på egen karriere.

- Som 19-åring blir jeg ikke bedre av å sitte på benken.

- Akkurat nå vet ikke hvor jeg er om et år, jeg vet ikke engang hvor jeg er om en uke - jeg tenker bare dag for dag. Det eneste jeg vil, er å spille kamper foran Klanen - Norges beste supportere.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere