Scoret, viste fingeren og ble utvist

SCORET OG BLE UTVIST: George White Agwuocha, her fra tiden i Odd.

SCORET OG BLE UTVIST: George White Agwuocha, her fra tiden i Odd. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Fra himmel til helvete for matchvinneren.

14.09.14 22:07

FREDRIKSTAD - STRØMMEN 1-2:

Det var i oppgjøret mellom Fredrikstad og Strømmen i 1. divisjon søndag at det oppsto en noe merkelig situasjon på tampen av kampen.

George White Agwuocha scoret vinnermålet for gjestene rett før slutt og tok turen over til FFK-fansen for å juble. Det ble ikke tatt godt imot.

Ifølge Fredriksstads Blad ble det kastet pappkrus og en søppelkasse mot Strømmen-spilleren, mens han feiret scoringen foran FFK-tribunen.

Feiringen førte også til at White Agwuocha ble utvist.

Strømmen-trener Gunnar Halle forklarer det hele overfor Romerikes Blad.

- Dommeren forklarte at han fikk det røde kortet for å ha vist fingeren til en av Fredrikstad-spillerne. Det ble litt drittslenging mellom spillerne etter målfeiringen. George ble provosert, men han må lære seg å takle det. Det var dumt av han og noe han ikke skal gjøre, sier Strømmen-trener Gunnar Halle

Den tidligere Odd-spilleren ble likevel matchvinner, i en kamp der FFK tok ledelsen ved tidligere Tottenham-spiller Dag Alexander Olsen.

Strømmen utlignet ved Eirik Schultze etter 55 minutter, mens George White Agwuocha altså ble matchvinner med sin scoring rett før slutt.

På tabellen ligger strømmen som nummer åtte med 32 poeng etter 24 kamper, mens FFK tapte viktige poeng i opprykksstriden. Gutta fra plankebyen har kapret 42 poeng på 24 kamper og er nummer fem på tabellen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.