RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søderlund med første Rosenborg-mål etter returen


MÅL: Alexander Søderlund har åpnet målkontoen i Rosenborg.
MÅL: Alexander Søderlund har åpnet målkontoen i Rosenborg. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Alexander Søderlund gjenåpnet målkontoen i Rosenborg etter overgangen fra Saint-Étienne i 3-1-seieren mot 2. divisjonslaget Stjørdals-Blink i en treningskamp.

30-åringen spilte første omgang i mandagens treningskamp, men måtte se Ole Kristian Rødahl sende Stjørdals-Blink i ledelsen etter kun fire minutter.

Rosenborg viste ikke kjempetendenser mot vesentlig svakere motstand mandag, men Søderlund satte inn utligningen fire minutter før pause.

Nicklas Bendtner var på tribunen i Abrahallen, iført knalloransje lue, på grunn av problemer med overbelastning i kne og hofte, og fikk se lagkameratene sine dra i land seieren i andre omgang.

Første økte Mike Jensen til 2-1, før Pål André Helland vartet opp med en perle i lengste fra drømmeholdet på kanten av 16-meteren.

Rosenborg vant 3-1 uten å overbevise. Forrige treningskamp endte med 2-3-tap mot 3. divisjonslaget Byåsen.

Den ferske Premier League-proffen Alexander Sørloth var hjemme en tur og ble intervjuet av Adresseavisen i pausen. Trønderen har allerede fikset seg bosted i London.

Neste kamp for Sørloth og Crystal Palace er mot giganten Tottenham. Spissen håper å åpne målkontoen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere