RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges U21-landslag slo de russiske fotballhåpene på Nadderud.

Se, en Molde-spiss som scorer!

Sist oppdatert:
NADDERUD (TV 2 Nettavisen): Molde-spissene har skutt med løskrutt i hele år, men onsdag sprakk endelig nullen.

NORGE U21-RUSSLAND U21 1-0: Tre seriekamper. Mange Molde-spisser. Null mål. To mål har Molde scoret. Petter Rudi scoret det ene. Marcus Andreasson det andre. Spissene ingen.

Nullen sprakk
Mot Fredrikstad ble problemene ekstra synlige. Da spolerte Molde et tosifret antall sjanser, og spissene må ta sin del av skylda for 0-1-tapet mot dumpekandidaten fra Østfold.

Onsdag sprakk imidlertid nullen.

Pannebrasken til Øyvind Hoås ga Norges U21-landslaget 1-0 mot Russland, og verdifull selvtillit til en av Moldes spisser. Viktig ettersom Arild Stavrum ikke har lyktes så langt i sesongen, og faktisk er dårligst av alle på TV 2 Nettavisens spillerbørs.

- Spennende å se en Molde-spiss som scoret. Øyvind hadde større sjanser mot Fredrikstad uten å score, men jeg er glad for det målet. Det var viktig for Molde, sier Molde-trener Reidar Vågnes til TV 2 Nettavisen.

Selvtillit
Hoås innrømmer også at målet kom som bestilt.

- Ja, det betyr mye for selvtilliten. Det har blitt lite med mål på klubblaget, så det føltes godt å få et mål, sier han til TV 2 Nettavisen.

Hoås er to meter på strømpelesten, og veier 95 kilo. Da landslagstrener Hallvar Thoresen ble bedt om å beskrive spissen med tre ord, kom svaret derfor kontant.

- Han er lang, sa Thoresen.

Før han utdypet:

Spennende
- Han er god i lufta, og langs bakken. Han er også flink til å bevege seg. Med spisskompetanse rundt seg er han veldig spennende, sier Thoresen.

Med Magne Hoset som playmaker bør det kunne bli nye sjanser for Hoås og Molde til helga, men motstanden er tøff. Viking venter i Stavanger på sitt flunkende nye stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere