RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se en nordmann score for Stabæk

Sist oppdatert:
14 kamper og 1202 minutter tok det før en nordmann fant nettmaskene for Stabæk. Se målet her.

NADDERUD (Nettavisen): STABÆK-FREDRIKSTAD 5-1: Daniel Nannskog har scoret ni. Svensk. Alanzinho har seks. Brasilianer. Johan Andersson seks. Svensk. Veigar Páll Gunnarsson to. Islandsk. Christian Keller et. Dansk. Somen Tchoyi et. Kamerunsk.

- Sprøtt
Men frem til en halvtime var spilt av den 14. serierunden var det ennå ikke en eneste nordmann som hadde scoret for serieleder Stabæk. Så dukket Tom Stenvoll - av alle - opp på den bakerste stolpen, og hamret inn årets første «norske» scoring.

- Ja, jeg er kanskje det, spør Stabæks allsidige (pt) høyreflanke, og ramser opp sine landsmenn i Stabæk.

- Hauger, Morten (Skjønsberg), Mike (Kjølø), Jon Inge (Høiland) og Jan (Tømmernes) – nei, ingen av dem har vel scoret, så det stemmer nok at jeg er den første nordmannen som har scoret for Stabæk i år.

- Er det bekymringsfullt?

- Det er i alle fall litt sprøtt at jeg er den første nordmannen som har scoret for Stabæk i år, innrømmer 30-åringen.

- Lars Bohinen sa tidligere i sesongen at han primært ønsket å hente norske spillere fremover. Er det fornuftig?

- Vel, vanskelig spørsmål. Det ser ut til å være vanskelig å handle lokalt, og jeg synes vel egentlig at det er viktigere å sikre kvalitet enn å ha spillere med mer lokal tilknytning.

Se Stenvoll-målet her (saken fortsetter under videoen):

253941

Ser over landegrensene
Når man ser på hvilke spillere som Stabæk har vært koblet til de siste månedene, så virker det også som om Bærums-laget har kommet til samme konklusjon. Islandske Pálmi Rafn Pálmason er allerede på plass, mens svenske Pontus Farnerud er på vei. Australske Kasey Wehrman ble forsøkt hentet inn tidligere i sommer, mens av profilerte norske spillere er det kun Espen Hoff som ser ut til å være en reell kandidat for Stabæk-laget i nær fremtid.

Uansett nasjonalitet vil Stabæk være forsterket når augustvinduet er over, noe Tom Stenvoll har blandede følelser rundt.

- Jeg synes selvsagt det er bra at laget forsterkes, og imøteser forsterkninger.

- For egen del så betyr det imidlertid at det vil bli vanskeligere å beholde plassen min på laget.

Trives best på backen
Høyresiden av midtbanen er dog likevel en plass han forventer å bli værende på i overskuelig fremtid. Med en, snart to, (sentrale) midtbanespillere på plass, vil det sannsynligvis bety er snarlig gjensyn med Christian Keller på Stenvolls plass på høyresiden, og Stenvoll håper i stedet han havner på favorittposisjonen.

- Det er backen jeg trives best på, enten på høyre- eller på venstresiden.

Så vil tiden vise hvem av trioen Jon Inge Høiland, Bjørnar Holmvik og Tom Stenvoll som trekker de lengste stråene om de to backplassene. Inntil videre kan i alle fall Stenvoll slå i bordet med én ting: Den eneste nordmannen med nettkjenning for serielederen denne sesongen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere