RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se en ny episode av Tippemagasinet her

Her får du ferske reportasjer, fotballprat og oddstips.

Så ble det drama helt til slutt. En runde gjenstår av årets Tippeliga, og det er spesielt to dueller som skiller seg ut.

Hvem kaprer den siste kvalikplassen, og hvem må ta den tunge turen ned i OBOS-ligaen? Sølvmedaljen skal også få sin rettmessige eier, og vi lader opp til all dramatikken med sesongens siste Tippemagasin.

Vi har besøkt nedrykkstrua gutter i både Kristiansand og Mjøndalen, hvor oppladningen til helgens skjebnekamper må sies å være noe ulik.

LES OGSÅ: Disse vinner Nettavisen-prisen 2015

Et lag som verken har vært involvert i nedrykksstrid eller medaljekamp er hovedstadslaget Vålerenga. For femte år på rad går siste serieomgang uten noe form for spenning for Oslo-klubben, og i år tror Kjetil Rekdal han har en forklaring på hvorfor det har gått som det har gjort.

Vi har tatt en prat med romsdalingen, som gir vann på mølla for alle som er glad i Vålerenga.

I tillegg til reportasjer, er det som vanlig solide tips fra vår tippeekspert Joacim Jonsson, og han gir deg også både årets spiller, årets unge, årets gjennombrudd og årets overraskelse.

Toppfotballsjef Nils Johan Semb tar også turen innom studio for å gi deg sine tanker om årets sesong, og får passet sitt påskrevet av en Mjøndalen-spiller som er helt uenig i hans spådom.

La programleder Tina Wulf lose deg igjennom sesongens siste Tippemagasin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere