RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, en ny Flo!

Ulrik Flo. Nevøen til Tore Andre og Jostein.
Ulrik Flo. Nevøen til Tore Andre og Jostein. (Foto: Bjørn Ekker)
Sist oppdatert:
Det gror som vanlig godt i Flo-familien. Kan Ulrik (17) være den som tar over hegemoniet etter de aldrende Flo-herrer?

- Kjempemorsomt å få spille med landets største talenter, stråler Ulrik Flo etter sin første G-18-landslagssamling.

Aner vi en ny generasjons Flo i årene som kommer?

- Stolt
- Trenerne mine sier at hvis jeg trener hardt framover vil jeg kunne nå langt. Det er ikke til å legge skjul på at jeg svært gjerne vil følge i familiens fotspor, forteller Ulrik til TV 2 Nettavisen.

- Så Flo-pasningen er kanskje ikke helt død likevel?

- Nå spiller jeg sentral midtbane da, så Flo-pasningen er vel kanskje ikke så effektiv på meg uansett, gliser unggutten.

Ulrik er stolt av å være en Flo. Torsdagen før samlingen i Fredrikstad overnattet han hos sin onkel Tore André i Oslo.

- Det er klart jeg er stolt av å være en Flo. Man får mye oppmerksomhet, smiler han.

- Satser på opprykk
17-åringen spiller for tiden i 3.divisjonsklubben Stryn. Han trives og har ingen umiddelbare planer om å komme seg til en større klubb.

- Jeg kunne valgt Sogndal, men for min egen del vil jeg nok utvikle meg mer ved å spille kamper. Jeg synes det er morsommere å spille a-lagsfotball i Stryn enn å spille for Sogndals 2. lag i samme divisjon. Men etter sesongen som kommer, vil jeg nok vurdere et klubbskifte, innrømmer han.

Nå satser han heller på å hjelpe Stryn mot opprykk.

- I fjor tapte vi kvalifiseringen til 2. divisjon, vi hadde uflaks og møtte Ham Kams 2. lag. Jeg håper og tror at skal klare å revansjere oss i år, sier han.

Ut med skade
Ulrik Flo koste seg under helgens landslagssamling i Østfoldhallen. Men ti minutter ut i lørdagens internkamp kom det berømte «skåret i gleden» da stryningen fikk et ublidt møte med Østfoldhallens betonggulv. Flo måtte sy sju sting i haka og fikk ikke vist seg fram slik som han hadde ønsket på forhånd.

- Det var surt. Når jeg først er tatt ut til samling hadde vært morsomt å få vist mer enn det jeg klarte denne helgen, sier han.

For dette var den eneste kampen under samlingen. Resten av tiden gikk med til vanlige treninger, samt restitusjonstrening.

- Flott type
Landslagstrener Tor Ole Skullerud vil ikke kommentere mulighetene for at 17-åringen vil kunne utvikle seg til den kommende generasjons Flo.

- Jeg liker ikke å kommentere enkeltspillere. Men det er ikke tvil om at Ulrik har mye fotball i seg. Han er en flott type med beina godt plantet på jorda, og har gode utviklingsmuligheter, sier han.

Ulrik er for øvrig ikke den eneste Flo som er i aksjon for tiden. Per Egil Flo, som spiller for Sogndal, er ett år yngre enn Ulrik og spiller for G-17-landslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere