*Nettavisen* Sport.

Se Evra drite seg ut

Foto: Franck Fife /AFP

Landslag og Patrice Evra er tydeligvis noe som lukter bråk.

04.06.12 10:05

Om ikke Patrice Evras landslagskarriere var pinlig nok fra før; den sank definitivt noen hakk da venstrebacken hånet Mathieu Valbuena ved å tørke seg i stumpen med lagkameratens drakt.

Det var under landskampen mot Serbia (2-0) i Reims torsdag at hendelsen fant sted. Bilder Daily Mail har fått tak i, viser Evra som tar et realt drag i baken med Valbuenas trøye før han sniffer på den - til sidemann Franck Riberys store forlystelse.

HTML EMBED

Franske aviser reagerer på episoden, som de mener illustrerer holdningsproblemene i den franske EM-troppen. Evra burde visst bedre etter skandalen da han ledet en spillerstreik i VM i Sør-Afrika for to år siden.

- Det var kvalmt! Men handlingen viser en stor mangel på respekt for Frankrikes drakt og alt den står for, skriver magasinet Le 10 Sport.

Evra satt hele kampen mot serberne på benken. Le 10 Sport tror Manchester United-proffens plass i laget kan stå i fare før EM-åpningskampen mot England 11. juni.

- Populariteten hans har falt i flere måneder. Dette er uakseptabelt og endrer ikke situasjonen i det hele tatt, heter det videre. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.