Gå til sidens hovedinnhold

Se forslagene til «nye» Santiago Bernabéu

Real Madrids storstue får trolig nytt utseende. Se forslagene her.

I slutten av forrige uke holdt Real Madrid medlemsmøte på Santiago Bernabéu. Det ble et litt mer innholdsrikt møte enn mange hadde ventet.

Real Madrid-president Florentino Perez valgte nemlig å vise frem de fire forskjellige prosjektene som konkurrerer om å bli valgt som design på «nye Santiago Bernabéu». Klubben har altså tenkt til å bygge om sin egen stadion.

Hårete mål
Ifølge den spanske avisen Marca ble de fire prosjektene hemmeligholdt i flere måneder, og kun en håndfull mennesker hadde fått et innblikk i prosjektet før avdukingen forrige uke.

Marca skriver videre at de fire selskapene som konkurrerer om anbudet, er Amela-Populous, Moneo-Herzog & De Meuron, Norman Foster-Rafael de Lahoz og GMT Architekten-L35-Ribas.

- Hvert år kjemper vi for klubbens individualitet, og vi jobber hardere med dette for hver dag som går. Akkurat nå er målet vårt å forbedre Santiago Bernabeu og våre treningsfasiliteter. Vi ønsker at begge skal være ikoniske arkitektoniske bygninger, sa Florentino Pérez til medlemmene ifølge Marca.

- Spektakulært ambisiøse
Real-presidenten mener de nå står over for et luksusproblem.

- Alle fire prosjekter er spektakulært ambisiøse, og alle går for arkitektoniske forbedringer til stadion. Hvis det lar seg gjøre, vil det også bli plass til flere mennesker på stadion når vi er ferdig å bygge. Vi ønsker at stadion vår skal være en av verdens mest kjente bygninger, fortsatte Perez.

Trolig vil byggingen være ferdig i løpet av sommeren 2013.

Under kan du se de fire forslagene som kjemper om å bli Real Madrids nye design:

Og slik ser det ut i dag:

Mest lest på Nettavisen akkurat nå:

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger