*Nettavisen* Sport.

Se fotballfruenes private bilder

Foto: Twitter

06.09.12 16:19

WAGs (Wives and girlfriends) har blitt en velkjent begrep for å beskrive fotballspilleres koner og kjærester. Uttrykket har blitt brukt i mange år, men ble først og fremst kjent gjennom de britiske tablodiene under fotball-VM i 2006.

De må tåle beskyldninger for å være ute etter penger og berømmelse, og mange av dem har et uttalt oppmerksomhetsbehov. Flere og flere «WAGs» bruker nå nettsamfunn som Twitter og Instagram for å få utløp for dette oppmerksomhetsbehovet.

Der legger de ut bilder fra hverdag og fest, og flere av damene har over femsifret antall «følgere» på nettsamfunnene, noen har flere.

Les også: De heiteste EM-fruene

Les også: Drømmedamene til fotballstjernene

Vi gir dere nå ti smakebiter fra fotballfruenes hverdag - bilder de selv har valgt å dele med omverdenen.

10. Sylvie van der Vaart(gift med Rafael van der Vaart):

Rafael van der Vaarts kone en er en del av pop- og TV-kulturen, og nederlenderen har jobbet som programleder både i Nederland og Tyskland, blant annet for den tyske versjonen av «Skal vi danse».

Sylvie ble faktisk diagnosert med kreft i 2009, noe som gjorde at Rafael valgte å bli et ekstra år i Real Madrid, slik at kona kunne fortsette behandlingen i den spanske hovedstaden før han fullførte overgangen til Tottenham.

Nå er paret igjen samlet i Hamburg, etter at Rafael ble solgt til sin gamle klubb i sommer.

9: Imogen Thomas:

Imogen Thomas ble kåret til Miss Wales i 2003, men visste nok ikke helt hvor berømt hun kom til å bli. Først ble hun kjendis da hun i 2006 stilte opp på den britiske versjonen av Big Brother, men det var i 2011 hun stjal de største overskriftene.

Da ble det kjent at hun hadde hatt et forhold til Manchester United-spiller Ryan Giggs, som var gift. Det ble en voldsom skandale, og Imogen Thomas ble på kort tid kastet inn på listen over A-kjendiser. Hun har senere brukt berømmelsen til å håve inn kroner for å pryde diverse magasiner i minimalt med tøy.

8: Danielle O'Hara(gift med Wolves-spiller Jamie O'Hara):

Danielle O'Hara, tidligere Danielle Lloyd, er glad i fotballspillere. Nå er hun gift med Wolverhampton-spiller Jamie O'Hara, men har tidligere hatt forhold til Teddy Sheringham, Marcus Bent og Jermain Defoe.

28-åringen jobber som glamour-modell, og har tidligere deltatt i TV-programmer som «kjendisenes Big Brother» og «Total Wipeout». Hun er svært aktiv på nettsamfunnet Twitter, der hun stadig poster bilder av seg selv, mannen og barna.

7. Sara Carbonero (Iker Casillas' kjæreste):

Iker Casillas' forhold til Telecincos TV-reporter Sara Carbonero er velkjent. Hun følger spansk fotball tett, noe som gjør at hun ofte havner i situasjoner der hun må intervjue kjæresten og Real Madrid-spiller Casillas.

Carbonero ble i 2009 kåret til verdens mest sexy reporter av FHM i USA.

Hun er aktiv på Instagram, der hun følges av over 20.000 personer, og la ut dette bildet for ikke lenge siden.

6. Coleen Rooney(gift med Wayne Rooney):

Manchester United-spiller Rooney har vært sammen med Coleen siden han var 13 år, med visse pauser nå og da. For Wayne har nemlig ikke alltid vært snill gutt.

Da kona Coleen var gravid med sønnen Kai, skal Wayne Rooney ha hatt sex med to unge prostituerte kvinner, noe som førte til et voldsomt oppstyr i England. Det ble en offentlig skittentøysvask, men paret skværet opp og er nå gift.

Coleen jobber mye med TV og aviser, og har blant annet hatt sin egen spalte i kjendismagasiner som Closer og OK!

Hun ga i 2007 ut sin egen biografi, med tittelen «Velkommen til min verden». Paret er nå tilsynelatende lykkelig gift.

5: Victoria Beckham(gift med David Beckham):

Det er umulig å komme unna verdens mest kjente fotballfrue, Victoria Beckham. Hun har over fire millioner følgere på Twitter, der hun stadig legger ut bilder fra sin egen hverdag.

Hun fikk navnet Posh Spice, da hun herjet hitlistene med jentebandet Spice Girls på 90-tallet.

Hun giftet seg med David Beckham i 1999, og paret har det tilsynelatende like bra sammen den dag i dag.

Da musikkarrieren tok slutt, gikk hun over til å jobbe med mote, der hun etter hvert har utviklet sitt eget klesmerke.

4.Gemma Atkinson:

Denne 27-åringen er for tiden fotballfri, men kan se tilbake til forhold med Marcus Bent, samt et par stevnemøter med selveste Cristiano Ronaldo.

Atkinson livnærer seg som fotomodell, der bildene ofte er i forbindelse med undertøyskampanjer. Hun har også forsøkt seg som skuespiller, med varierende hell.

Hun har vært deltaker på flere TV-programmer, som da hun var en av gjestene i «Master Chef» i 2007. Hun er også kjent for å stille villig opp for veldidige formål.

Nå er hun aktuell i rollen som Tamzin Bayle, i BBC-programmet Casualty.

3. Melissa Satta(Kjæresten til Kevin-Prince Boateng):

Satta ble for alvor kjent da hun i starten av 2012 gikk offentlig ut og forklarte hva som var årsaken til kjæresten Kevin-Prince Boatengs skadeplager.

- Grunnen til at han alltid er skadd, er at vi har sex sju til ti ganger i uka, sa Melissa Satta til Vanity Fair, et utsagn som selvsagt fikk mye blest.

I 2010 fikk hun æren av å bli avbildet i «Sports Illustrated Swimsuit Issue», og den italiensk-amerikanske modellen har vært sammen med Boateng siden oktober 2011.

2. Tanya Robinson(gift med Sunderland-spiller Phil Bardsley):

Tanya er kanskje mer kjent enn sin Premier League-spillende ektemann, og har flere ganger prydet forsiden til FHM i England, samt andre magasiner med fokus med kvinnekropp.

I 2004 ga Robinson og de andre FHM-jentene ut singelen «Do U Think I'm Sexy?» - som svært overraskende nådde syvendeplassen på hitlistene.

I 2006 ga jentene igjen ut en singel, og denne gangen ble det fullklaff. Singelen «I touch myself» toppet listene i flere uker.

Robinson har også spilt i flere reklamefilmer, men følte nok at hun ikke fikk den oppmerksomheten hun fortjente, for nylig opprettet hun sin egen twitterkonto.

1. Claudine Keane(gift med Robbie Keane):

Denne vakre fruen har vært gift med fotballprofil Robbie Keane siden 2008. Hun har tidligere vunnet Miss Irland, og paret har ett barn sammen.

Karrieren som modell er lagt på is, og Claudine vier all sin tid til å være mor og ektefelle. Hun reiste sammen med sønnen for å følge Robbie under sommerens EM-sluttspill i Polen og Ukraina.

Paret er fortsatt lykkelig gift.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.