RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se første episode av Europa League Xtra

Molde og Rosenborg proppfull av selvtillit foran høstens første hjemmekamp i Europa League.

Molde og Rosenborg imponerte alle i den første Europa League-runden, med henholdsvis 3-1 seier over Fenerbahçe og uavgjort 2-2 mot St. Etienne.

Nå venter høstens første hjemmekamper for de norske lagene, der Molde tar i mot Ajax, mens fjorårets finalist Dnipro Dnipropetrovsk skal på besøk til Trondhem og Lerkendal.

I sesongens første utgave av Europa League Xtra har programleder Tina Wulf besøk av Norges toppfotballsjef, Nils Johan Semb i studio, og han gir deg sine tanker om de to lags motstandere og muligheter for avansement.

Og Moldes vikar-trener, Erling Moe mener norske lag har for stor respekt for de europeiske lagene, og er trygg på at hans egne disipler har mer enn nok ferdigheter til å slå hvem som helst.

I tillegg har vi møtt to rappkjefta trøndere i hver sin leir. Pål André Helland mener Rosenborg er gode nok til å spille Champions League, og med det i mente er han da også klar på at de bør ta seg videre fra Europa League-gruppen.

Det samme mener Kyrksæterøras store sønn, Vegard Forren om Moldes sjanser i Europa. De topper gruppen etter første runde, og har selvtillit nok på Aker stadion til å tukte hvem som helst. Også storlaget fra Nederland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere