RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, han snakker - spansk!

Sist oppdatert:
Etter halvannet år i Madrid forsøkte David Beckham for første gang å snakke spansk offentlig. Her kan du lese hva han stotret frem.

Den engelske landslagskapteinen ble møtt med rungende applaus fra journalistene da han plutselig begynte å snakke spansk under en pressekonferanse i Madrid tirsdag kveld.

- El partido con Atletico was mucho mejor para todos, uttalte Beckham nervøst på en herlig blanding av spansk og engelsk.

Fritt oversatt til norsk sa Beckham at kampen mot Atletico, som er Real Madrids byrival, var et langt skritt i riktig retning for hele laget. Real Madrid vant kampen 3-0 etter to mål av Ronaldo og ett av Santiago Solari.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters rødmet Beckham gjentatte ganger da han svarte på spørsmål på gebrokkent spansk.

Midtbanespilleren fortalte at trener Vanderlei Luxemburgos inntreden har hjulpet laget til å gjenvinne selvtillit etter en dårlig start på sesongen. Beckham mener brasilianeren er hovedårsaken til at gapet opp til ledende Barcelona nå bare er sju poeng.

- Vi kan fortsatt vinne serien. Det vil bli vanskelig, men vi blir stadig bedre, og vi må fortsette å jobbe hardt, sa 29 år gamle Beckham, som la til at han kommer til å spille fotball i fem-seks år til før han legger opp og at han gjerne forlenger kontrakten med Real Madrid når den utløper i 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere