*Nettavisen* Sport.

Se, her er «vidunderet» i Barca-drakt!

Foto: Manu fernandez / AP / NTB scanpix

Neymar har signert.

04.06.13 09:19

Den brasilianske fotballstjernen Neymar (21) hadde en vellykket legesjekk og skrev under en femårskontrakt med Barcelona mandag.

Etter at signeringen var unnagjort, ble Neymar ønsket velkommen av 55.000 supportere på Camp Nou. Det var en av de mest besøkte spillerpresentasjonene i spansk fotball noensinne.

Enkelte supportere hadde ventet i flere timer på å få se Neymar i Barcelona-drakt.

Den brasilianske 21-åringen kom rett til Barcelona etter søndagens 2-2-kamp mot England i Rio de Janeiro.

Etter presentasjonen dro han rett tilbake til Brasil for å ta del i forberedelsene til prøve-VM på hjemmebane neste måned.

Det er ikke klart hvor mye Barcelona har betalt for å sikre seg Neymar fra Santos. Medierapportene spriker mellom 50 og 70 millioner euro. Det tilsvarer mellom 380 og 530 millioner kroner.

Tidligere Barcelona-trener og klubblegende Johan Cruyff sa i forrige uke at han er usikker på om Neymar vil finne seg til rette i Barcelona sammen med fotballstjernen Lionel Messi.

Andrés Iniesta er ikke bekymret.

- Gode spillere vil alltid forstå hverandre. Messi vil gjøre Neymar til en bedre spiller, mens Neymar vil kunne gjøre Messi enda bedre. Fotball er et lagspill, sier midtbanespilleren. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag