*Nettavisen* Sport.

Se hvem som er tilbake

Foto: AFP / Scanpix

Arsène Wenger avviser imidlertid nytt låneopphold for Thierry Henry.

25.11.13 17:25

Robert Pires og Thierry Henry har begge vært å se i aksjon på Arsenals treningsanlegg den siste tiden.

Klubblegendene, som vant Premier League med London-klubben i 2002 og 2004, bringer tilbake gode minner for Arsenal-fansen. Pires la opp som fotballspiller for to år siden, mens Henry er tilknyttet MLS-klubben New York Red Bulls.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Afp / Scanpix

Sistnevnte hadde et suksessfullt låneopphold i gamleklubben i 2012, da han ble matchvinner både mot Leeds i FA-cupen og mot Sunderland i Premier League. Arsène Wenger avviser imidlertid at det blir aktuelt igjen.

- De liker å komme tilbake til Arsenal og trene. Når de kan bli med, gjør de det. De er godt integrert i laget, men det er ikke noe mer enn det, sier Wenger til Arsenals hjemmeside.

- De har ikke noe klart mål om å bidra, men vil bare spille for å holde ha det gøy og holde seg i form. Vanligvis trener de ikke med førstelaget fordi de kommer inn her og trener styrke og kondisjon. Når vi har rom til det, inviterer vi dem til å komme og trene med oss, men vanligvis trener de for seg selv.

Det har lenge vært snakk om at Henry kan få en trenerrolle i Arsenal med tiden, men Wenger kan fortelle at det ikke vil skje med det første.

- Nei, for øyeblikket er han bare invitert til å trene når han vil. Vi har et stort støtteapparat, og et veldig kompetent ett. Vi har rett antall folk til å gi laget den støtten det trenger. Thierry er en spiller. Én dag blir det annerledes, men ikke nå.

Arsenal topper Premier League fire poeng foran Liverpool.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.