Se hvem som jubler, Liverpool

Foto: Reuters/Scanpix

Alberto Aquilani gjorde det Liverpool ikke klarte mot Everton: han scoret mål.

17.10.10 17:53

JUVENTUS - LECCE 4-0:

Like før Liverpool-spillerne tuslet inn til pause i oppgjøret mot byrival Everton på Goodison Park, etter en meget svak omgang, var det én Liverpool-spiller som jublet.

13 minutter ut i oppgjøret mellom Juventus og Lecce i Serie A, hadde nemlig Alberto Aquilani gitt Juventus ledelsen.

Aquilani kom til Liverpool høsten 2009 for omtrent 200 millioner kroner fra Roma, men italieneren ble aldri noen hit på Anfield. Midtbanespilleren var skadeforfulgt, og da han var skadefri lyktes han ikke med å innfri i den røde drakta.

Og etter å ha spilt i enkelte treningskamper under Liverpools nye manager, Roy Hodgson, denne sommeren, fikk Aquilani tillatelse til å gå til Juventus på et sesonglangt lån.

Det er han nok glad for.

For mens han scoret det første målet i Juventus' seier mot Lecce, klarte hans gamle lagkamerater i Liverpool aldri å komme tilbake mot Everton. Til slutt tapte Liverpool 2-0 og befinner seg akkurat nå under nedrykksstreken.

Aquilani derimot tok del i en sterk 4-0-seier for Juventus, som har heng på teten i Serie A. Dermed er det nok en god del Liverpool-supportere som gjerne kunne tenkt seg å se Aquilani på Liverpools midtbane, framfor noen av de som sliter der akkurat nå...

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.