Gå til sidens hovedinnhold

Se Jan Dereks supermål

Les alt om Tippeligaens 16. runde og se alle målene her!

Mens Brann leter med lupe etter en erstatter for toppscoreren Thorstein Helstad, har Rosenborg fått på plass sin spiss-erstatter for Yssouf Koné.

Kosovoalbaneren Besart Berisha spilte sin første Rosenborg-kamp søndag kveld og scoret to mål!

Steffen Iversen ga trondheimsklubben ledelsen bare ti minutter ut i hjemmekampen mot Molde. Ivers startet på topp sammen med innleide Besart Berisha, som skal fylle tomrommet etter at Yssouf Koné ble solgt.

Kosovoalbaneren fikk en drømmestart og scoret to ganger i løpet av tre minutter tidlig i andre omgang, og ble dessuten kåret til kampens beste spiller av TV 2s seere.

Les også: Pangstart for RBKs nykommer

Til slutt vant Rosenborg komfortabelt 3-1 over Molde.

Se høydepunktene fra Rosenborgs seier over Molde her:

(artikkelen fortsetter - med Jan Dereks supermål)

258156

Supermål av Sørensen
Alle målene fra Tippeligaen er tilgjengelig som gratis videoklipp via Nettavisen. Skal du bare se ett mål, bør du definitivt klikke deg inn på målet til Jan Derek Sørensen, som sørget for 1-0 for Bodø/Glimt med et supermål.

Veteranen dempet ballen 20 meter fra Vikings mål, trikset et par ganger og banket ballen i mål. Det inspirerte Bodø/Glimt til å ta strupetak på gjestene. Hjemmelaget ledet 2-0 etter 21 minutter og 3-0 midtveis i andre omgang, men måtte til slutt slite for å dra i land en 3-2-seier.

Glimts 2-0-mål kom etter en tabbe av Thomas Myhre, som kort tid etterpå ble byttet ut med en skade.

Les også: Uwe Rösler: - Jeg har fått nok

Se høydepunktene fra Bodø/Glimts seier over Viking her:

(artikkelen fortsetter)

258067

Stabæk tok oppskriftsmessig ledelsen borte mot Aalesund gjennom den målfarlige midtbanemannen Johan Andersson, tre minutter før pause. Peter Orry Larsen utlignet et snaut kvarter etter hvilen, men Veigar Pall Gunnarsson sørget for at Stabæk fikk med seg full poengpott fra Color Line Stadion.

Anthony Annan spilte fra start for Stabæk etter en snau uke på prøvespill i Blackburn. Premier League-klubben skal visstnok være i forhandlinger med Annans eiere, altså Start, og det betyr at midtbaneankeret søndag kanskje spilte sin siste kamp for Stabæk.

Se høydepunktene fra Stabæks seier over Aalesund her:

(artikkelen fortsetter)

258062

Vålerenga så lenge ut til å sikre seg tre poeng mot bunnlaget HamKam, men en sen utligning av Tommy Øren - et velkjent navn for Vålerenga-fansen - sørget for poengdeling på Briskeby. Øren sørget som kjent for at Vålerenga rykket ned for noen år siden etter tap for Sogndal i kvalikspillet.

Les også: Martin Andresen: - Vi er redde

Apropos kvalifisering; HamKam tok bare ett poeng, men det kan komme til å vise seg som et særdeles viktig poeng. Ettersom Aalesund tapte for Stabæk, ligger Arne Erlandsens hamarlag nå «bare» fire poeng bak de oransjekledde fra Sunnmøre.

Men fortsatt på sisteplass.

I Oslo sørget Espen Hoff for at Lyn fortsatt er godt med i kampen om medalje. Den tidligere Odd Grenland-spilleren scoret kampens eneste mål da Lyn beseiret Lillestrøm på Ullevaal Stadion.

Les også: Rett ut etter praktkamp

Se høydepunktene fra Lyns 1-0-seier over Lillestrøm her:

258065

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Ny sesong i Managerleague

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?