RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BER AMERIKANERNE TA SEG FRI: Jürgen Klinsmann ber amerikanerne ta seg en fridag fra jobb for å støtte USA i kampen mot Tyskland. Den tidligere storspilleren har til og med forfattet et brev til amerikanske arbeidsgivere.
BER AMERIKANERNE TA SEG FRI: Jürgen Klinsmann ber amerikanerne ta seg en fridag fra jobb for å støtte USA i kampen mot Tyskland. Den tidligere storspilleren har til og med forfattet et brev til amerikanske arbeidsgivere. Foto: Patrik Stollarz

Se Klinsmanns brev til amerikanske arbeidsgivere

Sist oppdatert:
Ber det amerikanske folk ta seg fri for å følge skjebnekampen.

Rio de Janeiro (NTB-Reuters): Jürgen Klinsmann oppfordrer det amerikanske folk til å ta seg fri fra jobb for å følge USAs viktige kamp mot Tyskland i fotball-VM torsdag.

I et håndskrevet brev, som er blitt mye delt på sosiale medier, ber landslagssjefen om at arbeidsgivere tilgir sine ansatte dersom de er borte fra jobb torsdag.

- TA DERE FRI: Dette er brevet Jürgen Klinsmann forfattet til det amerikanske folk.


- Jeg forstår at fraværet deres kan redusere produktiviteten på arbeidsstedet deres, men jeg kan forsikre dere om at det er for en viktig sak. #USMNT

(USAs fotballandslag) har en viktig VM-kamp mot Tyskland, og vi trenger støtte fra hele landet hvis vi skal gå videre til neste runde.

- Forresten, du bør være en god leder og ta deg fri, du også. Heia USA!, skriver Klinsmann.

USAs landslag har begeistret TV-seerne i hjemlandet. Kampen mot Portugal hadde høyere seertall enn årets NBA-finaler i basketball.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere