RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, nå er er han tilbake!

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Fraizer Campbell spilte sin første ligakamp siden 2010.

S'LAND - NORWICH 3-0:

Sist gang Fraizer Campbell var på banen i en Premier League-kamp for Sunderland var tilbake i august 2010.

Med andre ord var det rundt ett og et halvt år siden siste ligakamp, da den lovende spissen entret Stadium of Light onsdag kveld.

Den tidligere Manchester United-mannen har slitt voldsomt med skader og fikk store deler av 2010/11-sesongen ødelagt.

Brukte 21 minutter
Sunderland-manager Martin O'Neill har lenge snakket om at han trenger en målfarlig spiss og kanskje kan Campbell være mannen.

Han brukte nemlig bare 21 minutter på å sette inn sitt første mål i ligacomebacket. Fulltrefferen var også av det nydelige slaget.

Spissen fikk ballen utenfor Norwichs 16-meter, la ballen til rette og satte den i en flott bue over John Ruddy og inn i det lengste hjørnet.

En flott scoring, men Campbell var ikke ferdig for dagen. Bare noen minutter senere var han aktiv da Stephane Sessegnon satte inn 2-0.

Sessegnon startet angrepet, før han spilte til Campbell ute på kanten. Angriperen slo direkte tilbake til franskmannen som stanget ballen i nettet.

La på til 3-0
Sunderland, som har vært i svært god form etter at O'Neill overtok som manager, var nær ved å legge på til 3-0 også, men til pause var de bare to foran.

I andre omgang fortsatte hjemmelaget i samme spor som i første. I det 54. minutt gikk vertene opp i 3-0, etter at stopper Daniel Ayala var uheldig og satte ballen i eget nett.

Norwich hadde ikke all verden å by på i onsdagens kamp, men da innbytter Anthony Pilkington fant Steve Morison etter 64 minutter ble det farlig, dog ikke farlig nok.

Etter hvert så det ut til at hjemmelaget var fornøyd med resultatet og slappet litt mer av. Flere mål ble det aldri på Stadium of Light.

Dette betyr at Sunderland er oppe i 30 poeng fra 23 kamper. Norwich på sin side blir stående på 29 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere