RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se, nå er supertsjernen tilbake!

TILBAKE: Borussia Dortmund-stjernen Marco Reus.
TILBAKE: Borussia Dortmund-stjernen Marco Reus. Foto: Christof Stache (AFP / NTB scanpix)
Marco Reus scoret i comebacket.

Borussia Dortmund la bak seg tapet i bundesligaåpningen og slo til med 3-2-seier borte mot Augsburg fredag.

Gjestene virket å gå mot storseier da sommerkjøpet Adrián Ramos la på til 3-0 etter 78 minutter, men en sterk sluttspurt fra Augsburg skapte et snev av spenning helt på tampen.

Dortmund gikk effektivt opp i en tomålsledelse etter bare 14 minutter. Den tyske landslagsspilleren Marco Reus scoret det første målet da han på elegant vis kom seg fri og plasserte ballen i nettmaskene.

Reus gikk glipp av Tysklands triumfferd mot VM-tittelen i Brasil. Han pådro seg en ankelskade rett før mesterskapet. Fredag var han tilbake på sitt beste.

- Jeg er veldig glad for å kunne spille igjen. Vi har fortsatt en stor jobb foran oss, det så vi i annen omgang, sa Reus.

25-åringen var også involvert på 2-0-scoringen tre minutter senere. Hans hjørnespark ble headet i mål av den greske midtstopperen Sokratis Papastathopoulos.

Alt syntes avgjort da Ramos la på til 3-0, men åtte minutter før slutt reduserte Raul Bobadilla for Augsburg. Med et hodestøt fikk vertene enda et mål, denne gangen fra Tim Matavz i siste ordinære spillerminutt.

Borussia Dortmund tapte forrige helgs serieåpning 0-2 hjemme mot Leverkusen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere