RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Neymar bli ydmyket

Foto: Reuters
Sist oppdatert:
Brasilianeren møtte sin overmann. Video!

Neymar regnes som et av de aller største talentene i fotballverden i dag og kobles stadig til klubber som Barcelona og Real Madrid.

Santos-spissen er nå sannsynligvis Brasils mest populære idrettsutøver og regnes som et av de virkelig store hjemmehåpene i VM i 2014.

Han er kjent for sine giftige avslutninger og fantastiske ballkontroll, men på et oppvisningsshow i Brasil møtte han trolig sin overmann.

Videoen fra showet viser først Neymar med ballen. 20-åringen viser prov på sin glimrende teknikk, men det er først da motstanderen overtar kontrollen at de virkelige tryllekunstene begynner.

Futsal-spilleren steller seg etter hvert med ryggen mot Neymar, vipper ballen opp og later som han hælsparker ballen forbi Neymar.

Superstjernen snur seg og leter etter ballen, men finner den ikke. Den er nemlig godt gjemt.

Om dette kan benyttes til noe fornuftig i en reell fotballkamp er vel heller tvilsomt. Det gjør det imidlertid ikke mindre imponerende.

Video fra Aftonbladet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere