*Nettavisen* Sport.

Se opp, Mourinho!

Foto: EPA/Scanpix

John Arne Riise puster deg i nakken.

ROMA - INTER 2-1:

Inter har ligget øverst i Serie A så å si hele sesongen, og José Mourinhos klubb har i løpet av de siste årene også blitt godt vant til å løfte «Scudetto»-trofeet i slutten av sesongen.

Nærmer seg toppen
Men når heder og ære skal dels ut i mai, er det ikke sikkert at det blir den karismatiske portugiseren som kan le høyest. I stedet kan en rødhåret nordmann dra det lengste strået.

Roma har nemlig virkelig funnet storformen i serien etter en treg start, og lørdag tok de skalpen til serieleder Inter hjemme på Stade Olimpicco. Dermed puster de Inter i nakken.

Riises klubb står nå med 62 poeng etter 31 kamper, noe som bare er ett poeng bak Inter. De svarte og blå fra Milano har også spilt 31 kamper.

Toni matchvinner
Roma tok ledelsen allerede etter 16 minutter ved Daniele De Rossi, mens storscorer Diego Milito utlignet for gjestene 66 minutter ut i andre omgang.

Men takket være en fulltreffer av veteranen Luca Toni bare noen minutter senere kunne Roma-fansen synge høyest i den italienske hovedstaden.

Det at Inter tapte, betyr også at erkerival AC Milan kan nærme seg tetlaget i Serie A, om de vinner sin kamp søndag. Leonardos disipler møter Lazio hjemme i Milano.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.