Gå til sidens hovedinnhold

- Se på Zlatan

«Hele» Inter tror på formutløsning foran kveldens gigantderby mot Milan på San Siro.

Zlatan Ibrahimovic (25) står med fattige to scoringer i Serie A så langt denne sesongen.

Men etter å ha doblet målkontoen mot Livorno onsdag, starter svensken trolig på topp mot erkerival Milan i kveld. Skadeproblemer og utilgjengelige spillere nærmest tvinger blåtrøyene til å mønstre Zlatan på topp, uten at klubben depper av den grunn.

- Zlatan er på vei opp. Han er i harmoni. Han blir bare bedre og bedre hevder assistentrener i Inter, hissigproppen Sinisa Mihajlovic, overfor Gazzetta Della Sport.

Med Adriano i Brasil og Alvaro Recoba skadet, stiller trolig de blåtrøyede serielederne med Hernan Crespo og Zlatan Ibrahimovic fra start i et av verdens mest betente lokaloppgjør.

- Vi har bare tre spisser tilgjengelig. De vi har er imidlertid av aller ypperste klasse, sier hovedtrener Roberto Mancini til den italienske avisen, ifølge Aftonbladet, men legger til at førstevalget Zlatan ser ut til å finne tilbake til storformen.

- Han blir bedre og bedre for hver trening som går. For spisser er det viktig å score mål. Zlatans mot Livorno åpnet forhåpentligvis slusene, tror den tidligere Sampdoria-profilen.

På San Siro gjester Inter og Ibrahimovic derimot et av Italias tetteste forsvar. Rødtrøyene har kun sluppet inn fire mål til nå denne sesongen.

Kampstart er 20:30.

Reklame

Husker du disse to idiotene?