RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Strands brasseshow

(FOTO: Gorm Kallestad/Scanpix)
Sist oppdatert:
Roar Strand, 37 år og arbeidsmaur. Men mot Fredrikstad viste han en helt ny side.

TRONDHEIM (Nettavisen):
ROSENBORG – FREDRIKSTAD 1-1:

To ganger kastet Roar Strand seg på rygg og klinte til med brassespark av solid merke. Begge gangene var han nær ved å signere årets mål på Lerkendal.

Se akrobatikken i videovinduet øverst i saken!

- Det hadde vært skikkelig artig om i det minste en av dem hadde gått inn, men den gang ei. Dette var ikke kvelden da vi hadde marginene på vår side, konstaterer superveteranen, som fortsatt løper skjorta av ungguttene og viser en innsatsvilje det er på høy tid lagkameratene tar lærdom av.

- Hjelper så lite
I tillegg til å briljere med tekniske godbiter, leverte RBK-kapteinen som vanlig en arbeidsinnsats langt over pari.

- Vi spilte i perioder god fotball, men det hjelper så lite når vi ikke klarer å få ballen i nota. Makan til sjansesløsing håper jeg det blir lenge til vi opplever igjen. Dette var dårlig. Ingen tvil om at vi ga bort to poeng i dag, sier kampens beste spiller.

Må terpe avslutninger
Strand har uansett ikke tenkt å deppe alt for lenge over at det kun ble uavgjort mot Fredrikstad i en kamp trønderne dominerte fullstendig.

- Det er bare å brette opp skjorteermene og gå løs på en ny arbeidsuke på treningsfeltet. Det er vel liten tvil om at fortsatt terping på avslutninger og kriging i boksen står på programmet de kommende dagene, konstaterer Roar Strand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere