*Nettavisen* Sport.

Seiersrekken brutt for Barca

Foto: Reuters/Scanpix

Lille Getafe bremset den katalanske storheten på Nou Camp.

23.11.08 21:22

BARCELONA - GETAFE 1-1:

Det var vel ikke mange som trodde på forhånd at Getafe skulle bli rare utfordringen for Barcelona på hjemmebane.

Men den lille madridklubben viste seg oppgaven verdig, og reiste hjem til den spanske hovedstaden med ett poeng i bagasjen.

Trenger Messi
Barcelona med og uten Lionel Messi er to vidt forskjellige ting. Og det måtte Barca-manager Josep Guardiola nok en gang innse søndag.

Den dribleglade argentineren satt på tribunen med skade, og måtte se at hans lagkamerater kom til masse sjanser, men uten uttelling.

Manu åpnet ballet for Getafe. Etter 19 minutters spill bredsidet han ballen vakkert i mål fra 16 meter, utakbart for Victor Valdez i Barca-buret.

Det ble blikk stille på Nou Camp, og Barcelona-spillerne virket sjokkerte over åpningsmålet. Resten av omgangen forsøkte katalanerne å få i gang sitt offensive spill, men savnet av magikeren Messi var tydelig.

Barca-dominans
Etter pause var det enveiskjøring mot Getafe-buret. Barca pøste på med alt de hadde av sitt offensive register, men ballen ville ikke i mål.

Det var først i det 71. minutt at hjemmelaget fikk hull på byllen. Daniel Alves la nydelig inn fra sin høyrekant, og der ventet Seydou Keita som stanget ballen i mål fra kloss hold til enorm jubel fra hjemmepublikumet.

Etter utligningen presset hjemmelaget på for seiersmålet, men Getafe forsvarte seg heroisk og dermed endte det 1-1 på Nou Camp.

Dermed endte Barcelonas seiersrekke på ni kamper, men de leder fortsatt La Liga. Katalanerne har tre poeng ned til erkefienden Real Madrid.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag