RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
CELTIC-SJEF: Ronny Deila har begynt arbeidet som ny Celtic-manager.
CELTIC-SJEF: Ronny Deila har begynt arbeidet som ny Celtic-manager. Foto: Danny Lawson (Pa Photos / NTB scanpix)

Seksåring ville ha Ronny Deilas jobb

Sist oppdatert:
- Kanskje du én dag får jobben, svarte klubben.

Tidligere denne måneden ble det klart at Ronny Deila skulle ta over som ny manager i den skotske storklubben Celtic fra Glasgow. I ukene før nordmannen fikk jobben ble det heftig spekulert i hvem som skulle få den.

Profilerte folk som Roy Keane og Henrik Larsson skal ha blitt vurdert. Til slutt falt valget likevel på den tidligere treneren til Strømsgodset i Tippeligaen.

Ifølge skotske medier søkte også seks år gamle Aiden Headridge på jobben.

Den ambisiøse unggutten skal ha sendt inn en søknad til den skotske klubben og styreformann Peter Lawwell skal også ha tatt seg tid til å svare gutten.

Lawwell skal ha takket Aiden for søknaden, men også gitt beskjed om at klubben denne gangen valgte å gå for en litt mer erfaren manager.

Seksåringen fikk også tilsendt en Celtic-trøye.

- Som du kanskje vet, valgte vi Ronny Deila, skriver han ifølge The Scotsman.

- Jeg tror at Ronny har den kunnskapen, entusiasmen og selvtilliten som er nødvendig for å ta klubben framover og gi oss suksess, skriver Lawwell.

Han setter også pris på ungguttens initiativ.

- Det var veldig hyggelig å få høre at du ønsker jobben som manager i Celtic og én dag kan det også hende at du blir det. I mellomtiden håper jeg at du trives godt på skolen og at du gleder deg til sommerferien, skrive han.

Det var Aidens storebror Ciaran (21) som la ut et bilde av brevet på nettsamfunnet Twitter og dermed kastet skotsk presse seg over saken.

Se tweeten her:


Mamma Lynne Headridge (37) sier sønnen er en stor Celtic-fan.

- Han har ikke sett brevet ennå, men blir nok fra seg av glede. Han er en lidenskapelig Celtic-fan. Det er det eneste han snakker om. Celtic her og Celtic der. Han er besatt av den klubben. Da han skrev brevet, tenkte vi det var greit å oppmuntre ham litt. Han mente det var en bra jobb, sier moren.

- Vi ventet ikke noe svar, legger hun til.

AMBISIØS: Aiden på seks år søkte jobben som Celtic-manager.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere