*Nettavisen* Sport.

Semb og Alsaker til TV 2

Foto: (Scanpix)

Tidligere landslagssjef Nils Johan Semb og mangeårig kommentator Øyvind Alsaker blir TV 2 nye hovedkommentatorer.

13.02.06 14:29

Som et ledd i TV 2s fotballsatsning, er stallen i TV 2-sporten styrket med Øyvind Alsaker og Nils Johan Semb, som blir hovedkommentatorer.

- Vi er naturlig nok svært godt fornøyde med at vi har sikret oss to av Norges beste og mest rutinerte kommentatorer i Øyvind og Nils Johan. Jeg er overbevist om at dette vil styrke et allerede svært godt produkt, sier TV 2s sportsredaktør Bjørn Taalesen til kanalens nettside.

Semb og Alsaker kommer til å være hovedkommentatorer for TV 2 både når det gjelder Tippeligaen, SAS Braathens-cupen, landskampene og fotball-VM.

Øyvind Alsaker har siden 1998 vært kommentator for Canal+, både for engelsk fotball og Tippeligaen. Alsaker har imidlertid lang fartstid i TV 2, kommentatoren var ansatt i TV 2 siden starten i 1992 til han meldte overgang til Canal+ i 1998.

Nils Johan Semb har også lang fartstid som kommentator, og hadde sin debut under landskampen mellom Norge og England i 1991. Han har blant annet dekket fotball-VM i 1994 og 1998, fotball-EM i 1996, og har siden høsten 2004 vært kommentator for Canal+.

- Jeg tror det er duket for en ekstremt spennende sesong i Tippeligaen, og gleder meg til ballen begynner å rulle i april. Alt ligger til rette for en tett og jevn sesong også i år, og muligheten for å dekke dette sammen med Øyvind og TV 2 er noe jeg ser fram til med glede, sier Semb.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.