RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sendte gamleklubben nærmere nedrykk - jublet hemningsløst


DRAMATISK: Her jubler målscorer Henrik Kjelsrud Johansen t.h. sammen med Loïc Abenzoar.
DRAMATISK: Her jubler målscorer Henrik Kjelsrud Johansen t.h. sammen med Loïc Abenzoar. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Bærum så ut til å gå mot tre svært viktige poeng, men tidligere Bærum-spiller Andreas Aalbu sikret 3-3 på overtid for Fredrikstad på hjemmebane.

Bærum kunne virkelig skapt spenning i bunnstriden og klatre helt opp i ryggen på Follo rett over nedrykksstreken med seier. Ett poeng gjør likevel at klubben fra Akershus har heng på lagene framfor på tabellen. Follo ligger to poeng foran, mens Bryne og Åsane har tre poengs forsprang. Tre poeng bak ligger Nest-Sotra, Levanger og Hønefoss.

Fredrikstad skaffet seg et viktig pusterom med Aalbus utligning på overtid. Med poenget skiller det seks poeng ned til nedrykk. Hadde det endte med tap mandag ville det bare vært en luke på tre poeng.

Straffe

Oppgjøret i Fredrikstad mandag var av det underholdende slaget. Riktignok var det ikke altfor mye som skjedde i første omgang, men Tim André Nilsen scoret for FFK og Jan Aubert for Bærum.

I annen omgang tok det hele seg virkelig opp. Allerede etter fire minutter fikk vertene straffe. Målvakt Grzegorz Flasza var på Henrik Kjelsrud Johansens forsøk, men klarte ikke å hindre straffen i å ende i nettmaskene.

Ni minutter senere vartet Anders Nedrebø opp med en klassescoring. Midtbanespilleren mottok ballen på hjørnet av 16-meteren, så opp og lobbet ballen over Håvar Jenssen i FFK-buret.

Kjørte kampen

Bærum fortsatte å kjøre kampen. Ikke lenge etterpå var Riki Alba nære på å sende bortelaget i føringen, men flikket et innlegg utenfor fra fem meter. 13 minutter før slutt fikk spissen uttelling.

Den tidligere Vålerenga-spissen var først på en retur etter et skudd fra Hugues Wembangomo og gjorde 3-2 fra kloss hold.

Roar Johansens mannskap så ut til å dra seieren i land, men på overtid mistet de poengene. Aalbu, som meldte overgang fra Bærum til Fredrikstad i sommer, banket inn 3-3 etter at ballen falt ned hos han i 16-meteren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere