RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Sendte Hangeland under streken

Sist oppdatert:
Manchester United-unggutten Tom Cleverley sørget for å fullføre Brede Hangelands Boxing Day-mareritt.

WOLVERHAMPTON - WIGAN 1-2:

Brede Hangeland og Fulham tyvstartet Boxing Day med dagens første kamp mot bunnlaget West Ham. Etter en glimrende start, gikk det meste på tverke for nordmannen og hjemmelaget på Craven Cottage. West Ham snudde kampen og tok sin første borteseier for sesongen i årets siste bortekamp.

Litt senere på søndag ettermiddag sørget Wigans leiesoldat fra Manchester United, Tom Cleverley, for at Fulhams julefeiring ble enda tristere. Unggutten scoret Wigans andremål i 2-1-seieren borte mot Wolverhampton.

Det var verken godt nytt for Wolverhampton eller Fulham. Med tapet ble Wolverhampton passert av West Ham og er nå den nye tabelljumboen i Premier League. Det er krise. Det laget som ligger sist i Premier League ved juletider berger svært sjeldent plassen, om en skal ta tidligere sesonger som eksempel.

Fulham er ikke så ille ute, men Wigan klatret til 16.plass med søndagens trepoenger, og dermed dyttet de Fulham under streken, til 18.plass.

En annen nordmann var også i aksjon søndag. Morten Gamst Pedersen og Blackburn fikk imidlertid ingen god Boxing Day heller. Hjemme mot Stoke var det jevnspilt i hele førsteomgangen, mens etter pause var det Stokes Robert Huth som fikk æren av å score.

Blackburn var nær ved å utligne like etter, etter et frispark fra Gamst, men resten av oppgjøret var det Stoke som skapte sjansene.

Marc Wilson fikk æren av å sikre seieren med sin 2-0-scoring tre minutter på overtid.

Dermed ble det ingen god norsk dag i Premier League.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere