RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TOK KONTAKT: Borger Thomas fikk et tøft møte med Tippeligaen. Etter kampen tok han kontakt med LSK-fansen.
TOK KONTAKT: Borger Thomas fikk et tøft møte med Tippeligaen. Etter kampen tok han kontakt med LSK-fansen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix (Faksimile epost)

Sendte mail til LSK-fansen etter marerittdebuten

Sist oppdatert:
Borger Thomas (19) ønsket å takke Lillestrøm-supporterne.

Stabæk-keeper Borger Thomas (19) fikk en verst tenkelig tippeligadebut da han lagde straffe og ble utvist etter fire minutter mot Lillestrøm lørdag.

I stedet for å juble, valgte publikum på Åråsen å reise seg og klappe den uheldige debutanten av banen. Davy Wathne valgte den fine gesten som ukens «stang inn» i denne rundens Fotballkveld på TV 2.

Nå har Borger Thomas personlig tatt kontakt med Lillestrøm-supporterne for å takke for støtten han fikk.

Skrev mail
Stabæk-keeperen sendte nylig en mail til Kanarifansen, og der sto det følgende:

«Til LSK og Kanarifansen. Takk for fantastisk støtte lørdag. Dere gir meg tro på fellesskapet i fotballen. Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake til Åråsen neste år. Borger.»

- Jeg gjorde det fordi jeg følte en enorm støtte etter debuten min. Jeg følte det var riktig av meg å sende en stor takk til dem, sier Thomas til Nettavisen tirsdag formiddag.

- Hvordan opplevde du støtten etter utvisningen?

- Jeg ble veldig positivt overrasket. Til og med Lillestrøm-spillerne kom bort til meg, Frode Kippe sa at «dette kommer til å gå helt fint, jeg er sikker på at du kommer sterkere tilbake». Det var ikke noe jeg hadde forventet i det hele tatt, og det er bare helt fantastisk gjort, sier han.

- Hva slags inntrykk hadde du av Kanarifansen før kampen?

- Jeg har aldri spilt der før, men hadde hørt at de ikke har det beste ryktet. Det motbeviste de i aller høyeste grad. Det sier at de, akkurat som Stabæk Support, er en fantastisk supportergjeng som støtter opp, og jeg er sikker på at de som spiller for Lillestrøm er veldig fornøyd med egne fans, sier Thomas.

- Tar vare på hverandre
I mailen til Kanarifansen skriver han at lørdagens opplevelse gir ham troen på fellesskapet i fotballen.

- Det kan ofte føles som fotball bare er rivalisering, men det har gått opp for meg at norsk fotball egentlig er en stor, flott familie, der man tar vare på hverandre. Spesielt vil jeg takke Stabæk Support og Kanarifansen for enestående støtte, sier han.

Også Stabæk-fansen mottok en mail etter kampen på lørdag.

«Til Stabæk Support. Dere bygget meg opp til debuten. Dere var der for meg 2:52 inn i matchen og bar meg gjennom en tøff dag. Dere er der hver dag for meg og for laget. Alltid. Uansett.» skrev han.

Melding fra Fjørtoft
Det var heller ikke bare tilskuerne på Åråsen som valgte å vise sympati med den talentfulle keeperen.

- Jeg har fått meldinger fra fjern og nær, utelukkende hyggelige og sympatiske. Gamletreneren min, Jan Åge Fjørtoft, sendte meg melding midt i forberedelsene sine til Champions League-finalen. Det finnes alltid en større kamp og akkurat den meldingen satte ting i perspektiv, sier han.

Nå er 19-åringen veldig motivert for å spille mer tippeligafotball, og har ikke blitt skremt av den tøffe debuten.

- Det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var å finne bilder fra kampen og situasjonen der jeg ble utvist. Det var vanskelig å se utfra TV-bildene, men på nettavisene ligger det flere bilder som jeg mener viser at det var han (Petter Vaagan Moen) som tråkket på hånda mi, ikke jeg som felte ham. Dermed er det heller en dommerfeil, ikke noe som kan kalles urutinert av meg. Jeg fikk en bedre følelse etter at jeg fikk se de bildene, sier unggutten.

- Dette gir meg bare et skikkelig boost, og det første jeg gjorde var å glede meg til trening dagen etter. Dette har absolutt ikke dratt meg ned, avslutter han.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere